Nézze meg, hogy állna Önnek álmai új frizurája

Fedezze fel az átváltozás élményét és merítsen ihletet következő hajszínéhez.

Próbálja ki a legújabb hajszín trendeket a L’Oréal Professionnel 3D-s hajszínváltoztatást lehetővé tevő Style My Hair alkalmazásának segítségével.
Mert egy virtuális átváltoztatás frizurája valódi megváltoztatása előtt sokszor kifejezetten kellemes lehet. Most minden hajfestéssel kapcsolatos álmát kipróbálhatja még az előtt, hogy felkeresné a fodrászszalont.
StyleMyHairApp
StyleMyHairApp

Próbálja ki a 3 dimenziós frizuraappot

Válasszon az árnyalatok végtelen színpalettájáról: a szőkétől a barnáig, a vöröstől a rezes árnyalatokig, vagy más színekig.
A Style My Hair alkalmazás megadja azt a magabiztosságot, amelyre szüksége van hajszíne megváltoztatásához. Próbálja ki online! A hajfestési szolgáltatás minden esetben professzionális diagnózissal veszi kezdetét a szalonban, ám ha Ön még bizonytalan, és örülne, ha először kötelezettségek nélkül kipróbálhatná új hajszínét, akkor a Style My Hair alkalmazás pontosan Önnek készült. Próbáljon ki virtuálisan több árnyalatot is akár most azonnal.

Töltse le a mobilalkalmazást

Kényeztesse magát egy szakértő fodrász gondoskodásával. Fedezze fel a divatvilágot uraló hajtrendeket! Ismerje meg a hajkozmetika legmodernebb technológiáit!