Lépjen velünk egy szinttel feljebb a hajfestésben a professzionális COLORFUL FLASH szalonszolgáltatás segítségével! Az árnyalatok használata nem jár semmiféle kockázattal, hiszen a szín egyetlen hajmosással eltávolítható a hajból, ráadásul a hajfesték megőrzi a haj természetes és lágy tapintását. A haj-sminket illetően kilenc divatos árnyalat közül és a stílusok végtelen tárházából válogathat.

A hajszín az új smink

A különleges és izgalmas stílus nem feltétlenül igényel tartós változtatást. Ez az egyedülálló és egyszerű hajfestés lehetővé teszi a különböző színek és stílusok kötelezettségek nélküli kipróbálását. A L’Oréal Professionnel fodrászai a COLORFUL FLASH szolgáltatás segítségével mindenféle kockázat nélkül festhetik az Ön haját.

Pár nap múlva egy kivételes rendezvényen kell megjelennie? Az eredetiségnek semmi sem szab határt! A L’Oréal Professionnel fodrászai képesek kifejezetten az Ön személyiségéhez illő színes haj-sminket varázsolni a hajába. A még személyre szabottabb hatásért keverje és kombinálja egymás között az árnyalatokat!

COLORFUL FLASH szalonszolgáltatás

Colorful Flash

A COLORFUL FLASH árnyalatai minden hajtípusra és hajszínre felvihetők előzetes szőkítés nélkül. A haj-sminkek zselés technológiájú lágy textúrája rendkívül könnyen felvihető akár ecset, akár szivacs, esetleg az ujjak segítségével. A styling polimer rátapasztja a színpigmenteket a hajra és egyenletes, sima hatást eredményez. Az ápoló összetevő körbevonja a hajszálat egy vékony, simító hatású ápoló filmréteggel, aminek köszönhetően a haj bársonyos tapintású lesz.

COLORFUL FLASH Szalon keresése

Az Önhöz legközelebb eső, COLORFUL FLASH szolgáltatást kínáló szalont könnyedén megtalálja a szalon ajtaján látható matrica segítségével vagy a térkép alatti linkre kattintva.