Fedezze fel az egyszerre több problémára is megoldást kínáló, professzionális hajregenerálást a fodrászszalonokban! Egy szalonszolgáltatás, amely azonnali táplálást, tündöklő fényt és ellenállhatatlan puhaságot ad a hajnak.

Miért érdemes kipróbálni a Powermix szolgáltatást

POWERMIX

Ha szeretne hatékony ápolást nyújtani a hajának, de nem tudja, melyik hajápoló szolgáltatást válassza, a POWERMIX pontosan Önnek teremtetett. A Powermix ugyanis egyszerre két különböző hajápoló szolgáltatás előnyeit ötvözi. Színvédelem és táplálás egy lépésben? A POWERMIX számára ez sem jelent gondot! Fodrásza az Ön haja igényeihez igazított személyre szabott hajápoló koktélt frissen, közvetlenül az Ön szeme láttára keveri ki. Kipróbálhatja a COLOR-t a festett haj ragyogó fényéért, a REPAIR-t a hajrostok szerkezetének megújításáért vagy a FORCE-t a töredezésre hajlamos haj ápolásáért. Kérje meg fodrászát, hogy készítsen Önnek személyre szabott hajápoló keveréket és fedezze fel a hajnak azonnali táplálást, tündöklő fényt és ellenállhatatlan puhaságot biztosító micellás technológia erejét.

POWERMIX – frissen elkészített, személyre szabott hajregeneráló koktél

Ez a hatóanyagok professzionális koncentrációját tartalmazó legfrissebb újdonság a fodrászvilág első személyre szabott hajregeneráló szolgáltatása. Két lépésből áll: egy alap bázisból és a konkrét hajproblémára alkalmazandó adalékanyagból. A fodrász a két összetevőt közvetlenül Ön előtt keveri össze.

Az alapbázist, azaz a BASE-t - a magyar nők leggyakrabban emlegetett problémái szerint kifejlesztett 3 fajta POWERMIX-szel lehet keverni: a COLOR-ral, a festett haj azonnali fényéért és védelméért, a REPAIR-rel, a hajszálak szerkezetének azonnali megújulásáért és a FORCE-szal, a haj azonnali megerősítéséért és tökéletes táplálásáért.

Folytassa a személyre szabott hajápolást otthon is a POWERMIX SHOTS segítségével

A Série Expert még magasabb szintre emeli a személyre szabott hajápolás művészetét a szalonszolgáltatás hatásait kiegészítő és meghosszabbító POWERMIX SHOTS-szal! Válasszon egyet a négy koncentrált összetételű adalékanyag közül: az omega-olajat tartalmazó COLOR-t a festett haj ragyogásának fokozásáért, a lipidekkel gazdagított REPAIR-t a haj regenerálásáért, a glicerin tartalmú NUTRI-t a száraz haj táplálásáért vagy a ligetszépe olajjal dúsított LISS-t az ellenőrzött volumenért, majd keverje össze a Série Expert öt hajpakolásának egyikével. Keverjen ki magának egyet a 20 hatékony kombináció közül, amely egyből két hajproblémájára is megoldást kínál. Biztosítsa haja számára otthona kényelméből pontosan azt, amire szüksége van.

POWERMIX Szalon keresése

Az Önhöz legközelebb eső, POWERMIX szolgáltatást kínáló szalont könnyedén megtalálja a szalon ajtaján látható matrica segítségével, vagy a térkép alatti linkre kattintva.