A SMARTBOND olyan szolgáltatás, amely a hajfestés, a szőkítés, esetleg a melírozás alatt és után is óvja a hajszálak belső szerkezetét. A különbség azonnal érezhető és az eredmény, az otthon használatos SMARTBOND alkalmazása esetén hosszú távú.

A Smartbond szolgáltatásról

Szereti kipróbálni a legújabb hajfestési trendeket (pl. az ezüst hajszínt)? Gyakran szőkíttet vagy melíroztat? Radikális hajszínváltoztatásra vágyik (pl. szeretné barna hajszínét szőkére változtatni)? Szeretné, ha haja festés, szőkítés, esetleg melírozás közben is maximális ápolásban részesülne? Akkor a Smartbond ideális megoldást jelent az Ön számára!

Merje hajszínét kedve szerint változtatgatni. Merítsen ihletet pl. az olyan divatos technikákból, mint amilyen a CONTOURING, a BABYLIGHTS vagy az OMBRÉ.

A SMARTBOND rendszer két részből áll:

  • 1.

    Szalonszolgáltatás

    Fodrásza közvetlenül a hajfestés, szőkítés vagy melírozás során alkalmazza a SMARTBOND termékeket. Az eredmény védett, erősebb haj, amely mindemellett rendkívül könnyen kezelhető.

  • 2.

    Hajápolás otthon

    Védi a hajszerkezetet és hosszantartóan erősíti a hajrostokat. Kiegészíti a SMARTBOND szalonszolgáltatás hatását. Erősebb, ellenállóbb és egyben puhább, valamint ragyogóbb fényű haj érzetét biztosítja. Nagyjából minden ötödik hajmosásnál alkalmazza a sampon leöblítése után szokásos hajápoló terméke (pl. pakolás) helyett. A terméket ki kell öblíteni a hajból.

Technológia

A SMARTBOND rendszer hatékonysága a maleinsav és olyan válogatott hatóanyagok kombinációjában rejlik, mint a CERAMIDOK és a POLIMEREK. A hatóanyagok így együttesen képesek óvni, erősíteni és újjáépíteni a keratinrostokat.

SMARTBOND Szalon keresése

Az Önhöz legközelebb eső, SMARTBOND szolgáltatást kínáló szalont könnyedén megtalálja a szalon ajtaján látható matrica segítségével, vagy a térkép alatti linkre kattintva.