A hajvasalás örök harc. Lehet, hogy Önnek is gondot okoznak rakoncátlan, kezelhetetlen fürtjei, melyek nehezen tartják meg kívánt formájukat. A Steampod - a gőzös hajsimítás és Pro-Kreatin tartalmú tápláló technológia együttes erejét egyedülálló módon kihasználva - a hajápolás és styling terén forradalmi változást hoz. E két tulajdonság összevonása biztosítja a haj teljeskörű ápolását mind a hajszál felületén, mind annak belsejében. Az eredmény tökéletesen sima, fényes és könnyen formázható haj. A Steampod technológia kialakításán a L‘Oréal Professionnel és a Rowenta 5 éven át dolgozott.

Mit kínál a Steampod szolgáltatás?

Mit várhat a Steampod szolgáltatástól?

 • 1.

  A Steampod hajápoló készítmények használata

  A hajmosás után, törülközőszáraz hajra a fodrász felviszi a Steampod megfelelő erősségű simító krémjét. A Pro-Keratin technológiájú krémek kationos polimereket és ceramidokat tartalmaznak, melyek segítségével képesek megújítani a haj teljes szerkezetét.

 • 2.

  A gőz ereje

  A gőzös hajsimító a hajat először 100°C-ra melegíti, amivel védi a hősokktól és egyúttal hidratálja is. A haj külső rétege megnyílik és készen áll a további ápolásra.

 • 3.

  Milyen hatást fejt ki a hajápolás

  A magas nyomású gőz segítségével a Steampod ápolóiban található hatóanyagok a bejutnak a hajszál belsejébe.

 • 4.

  A haj kiegyenesítése

  A Steampod kerámia felületű gőzös hajsimító tökéletesen kisimítja a hajat, az ápoló hatást bezárja a haj belsejében, ezáltal a haj hihetetlenül fényessé válik.

Akik kipróbálták

Steampod Szalon keresése

Az Önhöz legközelebb eső, Steampod szolgáltatást kínáló szalont könnyedén megtalálja a szalon ajtaján látható matrica segítségével, vagy a térkép alatti linkre kattintva.