A haj molekuláris szintű regenerálása

Az igénybe vett hajnak különleges ápolásra van szüksége. A L’Oréal Professionnel forradalmi Absolut Repair Molecular termékcsaládja pedig pont ezt kínálja. Fedezd fel a hajápolás új, korszakalkotó megoldásait, és állítsd helyre akár már termékeink egyszeri használatával az erősen igénybe vett hajadat.* A hatékony összetevők molekuláris szinten fejtik ki hatásukat, megerősítik a hajrostokat, és segítenek helyreállítani a haj rugalmasságát és természetes mozgalmasságát.**

#AbsolutRepairMolecular 

#RebornStronger

A haj molekuláris szintű regenerálása

Hajkárosodás esetén a hajszál peptidekből felépülő molekuláris szerkezete meggyengül. A peptidek peptidkötésekkel összekapcsolódó aminosavcsoportok. Ha ez a peptidlánc meggyengül, annak a hajad látja kárát.

A károsodás visszafordításához azonban nem elegendő egyszerűen helyreállítani a peptideket.

A problémát az jelenti, hogy a legtöbb peptid túlságosan nagy méretű ahhoz, hogy vissza tudjon jutni a hajszálakba.

A L’Oréal Advanced Research kutatóintézet szakembereinek most először sikerült alkotórészeire bontania a peptideket, és külön-külön bejuttatnia azok alkotóelemeit a hajrostba. Egy ultrakoncentrált összetételű, 5-féle aminosavat és akár 2% peptides hajkötésvédőt tartalmazó termékcsaládot hoztak létre. Ezek az összetevők a haj több problémájával is felveszik a harcot: visszaadják a haj aminosavtartalmát, regenerálják, valamint helyreállítják molekuláris szerkezetét. Akár egyszeri használatukkal is helyreállítható még az erősen sérült haj is.1

Otthoni ápolás az Absolut Repair Molecular termékcsalád termékeivel

SAMPON

A sampon luxus minőségű összetételének köszönhetően megtisztítja a hajat, megkönnyíti a kifésülést és rendkívül hatékony ápolást biztosít. Használata után a haj érezhetően erősebbé és táplálttá válik. Segít helyreállítani a haj molekuláris szerkezetét.4

Megtisztítja a hajrostokat. Könnyebbé teszi a kifésülést.

Akár 86%-kal selymesebb tapintást kölcsönöz a hajnak.

HASZNÁLATA: Nedves hajra vidd fel. Emulgeáld a terméket, amíg dús hab nem képződik a hajon. Alaposan öblítsd le.

KIÖBLÍTENDŐ SZÉRUM

Professzionális, koncentrált összetételű kiöblítendő szérum a haj molekuláris szerkezetének helyreállításához.4 Mélyen behatol a haj belsejébe, és hatékonyan, molekuláris szinten erősíti meg a hajrostokat.4

Segít helyreállítja a haj természetes rugalmasságát és mozgalmasságát.2

Azonnal és szemmel láthatóan átalakítja a haj megjelenését, amely ragyogóbb fényt és selymes tapintást kap.

Segít helyreállítani a haj molekuláris szerkezetét.4

Azonnal átalakítja a haj megjelenését.

Megerősíti a hajrostokat, a haj eredeti állapotának megfelelően5

Mélyen behatol a hajszálakba.6  

Akár 82%-kal erősebb hajat biztosít.

HASZNÁLATA: Nedves hajra vidd fel. Válaszd két részre a hajat a középső választék felvételével. Oszlass el 2-3 nyomásnyi terméket a tenyeredben. Mindkét oldalon oszlasd el egyenletesen a terméket a hajhosszon és a hajvégeken. 1-2 percen keresztül dolgozd bele a szérumot a hajba a két tenyereddel. Fésüld át a hajhosszt az ujjaiddal. Alaposan öblítsd le.

PROFI TIPP

Erősebb növésű vagy száraz haj esetén, ha szükséges egészítsd ki a hajszálak belső regenerálását felszíni védelemmel is, és használd az Absolut Repair pakolást.

HAJBAN MARADÓ ÁPOLÓKRÉM

Professzionális hajban maradó ápolókrém a haj molekuláris szerkezetének helyreállításához.

Könnyed állagának köszönhetően azonnal behatol a hajszálak belsejébe, és megerősíti a hajrostokat a haj eredeti állapotának megfelelően, illetve segít helyreállítani rugalmasságát és természetes mozgalmasságát.2

Mélyen behatol a hajrostba.7

Akár 97%-kal erősebb hajat biztosít.8

Megvédi a hajat a káros külső hatásoktól.

Hővédelmet biztosít akár 230 °C-ig.8

Akár 52%-kal selymesebb tapintású haj.8

Akár 85%-kal nagyobb szöszösödésgátló hatás.8

HASZNÁLATA

Vidd fel törölközőszáraz hajra. Oszd a hajat két részre. Mindkét oldalon oszlass el egy-egy nyomásnyi terméket a hajhosszon és a hajvégeken. Szükség esetén használhatsz ennél nagyobb mennyiséget is. Ne öblítsd le. Szárítsd meg vagy hagyd szabad levegőn megszáradni a hajat.

Próbáld ki a forradalmi Absolut Molecular Repair termékcsaládot

Lépj be a hajápolás új korszakába a L’Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular termékcsaládjával. Látogass el valamelyik szalonunkba, és érdeklődj a Molecular Repair szolgáltatásról.

1*Az Absolut Repair Molecular sampon, kiöblítendő szérum és hajban maradó ápolókrém együttes használatát követően, a hajrost makromolekuláris szerkezetét vizsgáló műszeres teszt alapján.
2**Az Absolut Repair Molecular sampon, a kiöblítendő szérum és a hajban maradó ápolókrém 2 heti együttes használatát követően végzett fogyasztói teszt alapján.
Az Absolut Repair Molecular sampon használatát követően végzett műszeres teszt alapján.
4 Az Absolut Repair Molecular sampon, kiöblítendő szérum és hajban maradó ápolókrém 15 alkalommal megismételt, együttes használatát követően végzett műszeres teszt alapján.
5 Az Absolut Repair Molecular előkészítő ápoló, sampon és kiöblítendő szérum együttes használatát követően végzett fogyasztói teszt alapján.
6 Az Absolut Repair Molecular kiöblítendő szérum használatát követően végzett analitikai teszt alapján.
7 Az Absolut Repair Molecular hajban maradó ápolókrém használatát követően végzett analitikai teszt alapján.
8 Az Absolut Repair Molecular hajban maradó ápolókrém használatát követően végzett műszeres teszt alapján.