Salon Expert

Kényeztesse haját valóban professzionális szolgáltatásokkal! Fedezze fel a divatvilágot uraló hajtrendeket! Ismerje meg a hajkozmetika legmodernebb technológiáit! Bízza szépségét a Salon Expert fodrászszalonok szakembereire, akik a L’Oréal Professionnel égisze alatt végzik munkájukat.

Az értékek, amelyekben hiszünk

Érdeklődésünk középpontjában a divat áll
Profik által ellenőrzött termékek
Tudományos kutatásokon alapuló technológia
Felelős környezettudatos magatartás

Nem tudja, merre is indulhatna el saját új stílusa felfedezésére? Hol várja egy profi fodrász, aki megérti, mennyire kivételes és egyedi a személyisége?
Keresse meg szalonkereső funkciónk segítségével a legközelebbi Salon Expert szalont!

A Salon Expert szalonokban...

  • garantáltan kiváló minőségű, professzionális szolgáltatásokban részesül
  • konzultációk és hajdiagnózis, valamint a személyiségével legjobban összhangban lévő termék-, és stílustanácsadás vár Önre.
  • egyéni szükségleteinek legjobban megfelelő, mélyreható hajápolásban részesülhet
  • korunk modern technológiáinak köszönhetően megismerheti a hajformázás teljesen új színvonalát
  • élvezze a szalonban tett látogatás élményét, és a különleges odafigyelést
  • fedezze fel a L’Oréal Professionnel támogatásával kialakított rendkívül kellemes környezetet

Kik azok a fodrászok, akik gondoskodnak az Ön szépségéről

Fodrászaink szoros kapcsolatot tartanak fent a divat világával, és vezető divattervezőkkel működnek együtt annak érdekében, hogy minden évszakban a legaktuálisabb trendeket kínálhassák vendégeiknek. Világszerte nem csak a divatbemutatók kifutóit követik figyelemmel, hanem az utcai divat és a közéleti szereplők is inspirálják őket.

L´Oréal Professionnel termékeket használnak, amelyek kifejlesztésében minden esetben világszínvonalú vezető fodrászok működnek közre. A gyártóüzemünk megújuló energiaforrásokból, biomasszából és napenergiából származó elektromos energiát használ. Ezért ha hajszakértőjének egy Salon Expert szalonban dolgozó fodrászt választ, döntésével támogatja a környezettudatosabb életmódot.

A Prémium Salon Expert koncepcióról

Salon Expert Premium

A Prémium Salon Expert elvet valló fodrászszalonok ügyfeleiknek a legmagasabb szintű szakmai szolgáltatásokat kínálják olyan kiegészítések kíséretében, amelyek az élményt egy új szintre emelik.

A szalonban nem csak ingyenes Wi-Fi valamint a legújabb trendeket bemutató magazinok várnak Önre, hanem hajdiagnosztika is, amelyhez fodrászaink speciális iPad alkalmazást használnak. A szalonok belső terei kihangsúlyozzák a látogatás nyújtotta emocionális élményt. Természetesen minden szalon rendelkezik Facebook profillal vagy saját weboldallal. Speciális szalonkereső funkciónk segítségével megtalál minden Prémium Salon Expert szalont.

Ismerje meg Ön is Prémium Salon Expert szalonjainkat::