Absolut Repair Molecular

Az igénybe vett hajnak különleges ápolásra van szüksége. A L’Oréal Professionnel forradalmi Absolut Repair Molecular termékcsaládja pedig pont ezt kínálja. Fedezd fel a hajápolás új, korszakalkotó megoldásait, és állítsd helyre akár már termékeink egyszeri használatával az erősen igénybe vett hajadat.* A hatékony összetevők molekuláris szinten fejtik ki hatásukat, megerősítik a hajrostokat, és segítenek helyreállítani a haj rugalmasságát és természetes mozgalmasságát.**

#AbsolutRepairMolecular 

#RebornStronger

A haj molekuláris szintű regenerálása

Hajkárosodás esetén a hajszál peptidekből felépülő molekuláris szerkezete meggyengül. A peptidek peptidkötésekkel összekapcsolódó aminosavcsoportok. Ha ez a peptidlánc meggyengül, annak a hajad látja kárát. A károsodás visszafordításához azonban nem elegendő egyszerűen helyreállítani a peptideket. A problémát az jelenti, hogy a legtöbb peptid túlságosan nagy méretű ahhoz, hogy vissza tudjon jutni a hajszálakba.

A L’Oréal Advanced Research kutatóintézet szakembereinek most először sikerült alkotórészeire bontania a peptideket, és külön-külön bejuttatnia azok alkotóelemeit a hajrostba. Egy ultrakoncentrált összetételű, 5-féle aminosavat és akár 2% peptides hajkötésvédőt tartalmazó termékcsaládot hoztak létre. Ezek az összetevők a haj több problémájával is felveszik a harcot: visszaadják a haj aminosavtartalmát, regenerálják, valamint helyreállítják molekuláris szerkezetét. Akár egyszeri használatukkal is helyreállítható még az erősen sérült haj is.1

Otthoni ápolás az Absolut Repair Molecular termékcsalád termékeivel

SAMPON

A sampon luxus minőségű összetételének köszönhetően megtisztítja a hajat, megkönnyíti a kifésülést és rendkívül hatékony ápolást biztosít. Használata után a haj érezhetően erősebbé és táplálttá válik. Segít helyreállítani a haj molekuláris szerkezetét.4 Megtisztítja a hajrostokat. Könnyebbé teszi a kifésülést. Akár 86%-kal selymesebb tapintást kölcsönöz a hajnak.3

HASZNÁLATA

Nedves hajra vidd fel. Emulgeáld a terméket, amíg dús hab nem képződik a hajon. Alaposan öblítsd le.

KIÖBLÍTENDŐ SZÉRUM

Professzionális, koncentrált összetételű kiöblítendő szérum a haj molekuláris szerkezetének helyreállításához.4 Mélyen behatol a haj belsejébe, és hatékonyan, molekuláris szinten erősíti meg a hajrostokat.4 Segít helyreállítja a haj természetes rugalmasságát és mozgalmasságát.2 Azonnal és szemmel láthatóan átalakítja a haj megjelenését, amely ragyogóbb fényt és selymes tapintást kap. Segít helyreállítani a haj molekuláris szerkezetét.4 Azonnal átalakítja a haj megjelenését. Megerősíti a hajrostokat, a haj eredeti állapotának megfelelően.5 Mélyen behatol a hajszálakba.6 Akár 82%-kal erősebb hajat biztosít.6

HASZNÁLATA

Nedves hajra vidd fel. Válaszd két részre a hajat a középső választék felvételével. Oszlass el 2-3 nyomásnyi terméket a tenyeredben. Mindkét oldalon oszlasd el egyenletesen a terméket a hajhosszon és a hajvégeken. 1-2 percen keresztül dolgozd bele a szérumot a hajba a két tenyereddel. Fésüld át a hajhosszt az ujjaiddal. Alaposan öblítsd le.

PROFI TIPP

Erősebb növésű vagy száraz haj esetén, ha szükséges egészítsd ki a hajszálak belső regenerálását felszíni védelemmel is, és használd az Absolut Repair pakolást.

HAJBAN MARADÓ ÁPOLÓKRÉM

Professzionális hajban maradó ápolókrém a haj molekuláris szerkezetének helyreállításához. Könnyed állagának köszönhetően azonnal behatol a hajszálak belsejébe, és megerősíti a hajrostokat a haj eredeti állapotának megfelelően, illetve segít helyreállítani rugalmasságát és természetes mozgalmasságát.2 Mélyen behatol a hajrostba.7 Akár 97%-kal erősebb hajat biztosít.8 Megvédi a hajat a káros külső hatásoktól. Hővédelmet biztosít akár 230 °C-ig.8 Akár 52%-kal selymesebb tapintású haj.8 Akár 85%-kal nagyobb szöszösödésgátló hatás.8

HASZNÁLATA

Vidd fel törölközőszáraz hajra. Oszd a hajat két részre. Mindkét oldalon oszlass el egy-egy nyomásnyi terméket a hajhosszon és a hajvégeken. Szükség esetén használhatsz ennél nagyobb mennyiséget is. Ne öblítsd le. Szárítsd meg vagy hagyd szabad levegőn megszáradni a hajat.

Próbáld ki a forradalmi Absolut Molecular Repair termékcsaládot

Lépj be a hajápolás új korszakába a L’Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular termékcsaládjával. Látogass el valamelyik szalonunkba, és érdeklődj a Molecular Repair szolgáltatásról.

1Az Absolut Repair Molecular sampon, kiöblítendő szérum és hajban maradó ápolókrém együttes használatát követően, a hajrost makromolekuláris szerkezetét vizsgáló műszeres teszt alapján.

2Az Absolut Repair Molecular sampon, a kiöblítendő szérum és a hajban maradó ápolókrém 2 heti együttes használatát követően végzett fogyasztói teszt alapján.

3Az Absolut Repair Molecular sampon használatát követően végzett műszeres teszt alapján.

4Az Absolut Repair Molecular sampon, kiöblítendő szérum és hajban maradó ápolókrém 15 alkalommal megismételt, együttes használatát követően végzett műszeres teszt alapján.

5Az Absolut Repair Molecular előkészítő ápoló, sampon és kiöblítendő szérum együttes használatát követően végzett fogyasztói teszt alapján.

6Az Absolut Repair Molecular kiöblítendő szérum használatát követően végzett analitikai teszt alapján.

7Az Absolut Repair Molecular hajban maradó ápolókrém használatát követően végzett analitikai teszt alapján.

8Az Absolut Repair Molecular hajban maradó ápolókrém használatát követően végzett műszeres teszt alapján.