CURL EXPRESSION

Tudta, hogy a Z generáció 61%-ának hullámos vagy göndör a haja? Gyönyörű és megkerülhetetlen, titokban talán mindenki vágyik rá, akinek nem jutott osztályrészéül. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy a fürtök ápolása rendkívül körülményes. Mi a L'Oréal Professionnel-nél tisztában vagyunk ezzel, ezért a hullámos és göndör frizurára kifejlesztettünk egy teljesen úttörő professzionális ápolási és hajformázási módszert. Ismerkedjen meg az új Curl Expression-nel!

Az új termékcsalád a világ különböző részeiről származó göndör haj szakértőkkel együttműködve jött létre, akik nem csak a termékformulák kidolgozásában vettek részt, hanem a szalonok szolgáltatásainak és a többi fodrásznak szóló oktatási programoknak a kialakításában is.

A kulcs a hidratálás.

Az új Curl Expressiont a finom, hullámos, göndör vagy alulhidratált hajú nők és férfiak számára fejlesztették ki, hogy biztosítsa számukra a szükséges hidratálást és definiálást. Olyan ápoló és formázó termékeket tartalmaz, amelyek a lehető legteljesebben kiemelik a hullámos és göndör haj formáját, ugyanakkor segítenek a kiegyenesítésében is. 

A Curl Expression három aktív összetevőnek - glicerin, Urea H és hibiszkuszmag-kivonat - köszönhetően fejti ki a hatását. A glicerin és a hibiszkusz-kivonat hosszantartó hidratálást biztosít, az Urea H pedig még a legfinomabb göndör hajat is megóvja.

Milyen segítőkre számíthat? 

Az anti build up sampon kíméletesen eltávolítja a lerakódásokat, és anélkül biztosítja a haj számára a szükséges hidratálást , hogy viszketne a fejbőr vagy túlzottan kiszáradna a haj. A sampon könnyű textúrájú, gyorsan habzik, és más Serie Expert termékcsaládokkal kombinálva is használható. 

Az intenzíven hidratáló maszk mélységében hidratálja, így könnyen kifésülhetővé varázsolja a hullámos és göndör hajat a szabadon leomló vonzó megjelenés és természetes érzet érdekében. Vigye fel a maszkot a samponnal megmosott és törölközővel száraz törölt hajra, majd a haj érzékenységétől függően hagyja rajta 2-10 percig. Ezután alaposan öblítse le, majd szárítsa meg.

Curls Reviver ápoló vízköd, amely minden reggeli ébredést követően azonnal életet lehel a göndör frizurába. Egyúttal 48 órás védelmet nyújt a haj kiszáradása és töredezése ellen is.* Mindennapos használatra alkalmas, ideálisan reggel, közvetlenül ébredés után. A rugalmas hullámokra és fürtökre fokozatosan, 20 cm távolságából alkalmazza.

*Instrumentális teszt a Curls Reviverrel.

A Density Stimulator nagy segítség a változó formájú göndör és hullámos frizurájú nőknek, valamint a hajmegterhelő fonott frizurák okozta alopeciában szenvedőknek. Stimulálja a hajhagymákat a több haj és a sűrűbb kinézet érdekében. A porlasztónak köszönhetően pontos felvitel érhető el. Masszírozza be a bőrbe, és ne öblítse le! A viszkető érzés enyhítése érdekében használhatja fonott frizuráknál is.

A Density Stimulatorral mindössze 3 hónap* alatt sűrűbb kinézetű frizurát érhet el.

*Klinikai vizsgálat 292 önkéntessel 3 hónapon keresztül.

 A 10 in 1 Cream in mousse egy felülmúlhatatlan, öblítés nélküli, 10 hatású hajformázó kezelés. A krém mélyreható kondicionáló hatása a hab könnyedségével kombinálva a hajban tökéletesen feloldódó tejszínhabszerű textúrát eredményez. Finoman masszírozza a habot a hajvégektől haladva a hajszálak mentén, és ne öblítse le.

1. 11x több definíció*

2. mélyreható hidratálás 

3. hajszálak erősítése 

4. nedvesség elleni védelem 

5. hővédelem akár 230°C-ig* 

6. lágy frizura

7. engedelmes haj érzet 

8. dörzsölés elleni védelem 

9. egyszerű alkalmazás 

10. sokoldalú styling termék

* 10 in 1 Cream in mousse Instrumentális teszt

A Long lasting intensive moisturizer a tartósan selymes, sima érzés érdekében intenzíven hidratálja a hullámos és göndör hajat. Ezenkívül 230°C-ig* hővédelmet biztosít, és a SteamPod professzionális gőzölős vasalóval együtt használható. Vigyen fel egy kis mennyiségű terméket az ujjbegyére, és egyenletesen oszlassa el a hajszálak mentén. Minél szárazabb a haj, annál több terméket használhat.

*Long lasting intensive moisturizer instrumentális teszt. 

A Definition Activator egy a hullámos és göndör haj formáját a hajtövektől a hajvégekig tökéletesen kiemelő krémes gél. A hajra úgy kell felvinni, hogy az egyes tincseket az ujjunkra göndörítjük. Ez a termék is véd 230°C-ig* a hő ellen, 12-szer több definíciót* és 3x több hidratálást biztosít, kevesebb töredezéssel*.

*Definition Activator instrumentális vizsgálat.

Ultrafinom termékcsepp-mikrodiszperziójának köszönhetően a Drying Accelerator felgyorsítja a hullámos és a göndör haj száradási folyamatát. Utolsó lépésként alkalmazza, mielőtt hagyná a hajat a levegőn megszáradni, vagy mielőtt hajszárítóval vagy diffúzorral megszárítaná. Akár 37%-kal gyorsabb száradást* tesz lehetővé, miközben 48 órás töredezés elleni védelmet nyújt*. 

*Drying accelerator instrumentális vizsgálat.

Akár decens hullámok, akár bájos fürtjei vannak, a Curl Expressiont minden hullámos és göndör haj tulajdonos értékelni fogja, miután a professzionális kezelésnek köszönhetően hangsúlyt nyer a frizura természetes formája. Tájékozódjon a részletekről, és próbálja ki az Expert Szalonokban.

És mi a valódi felhasználók véleménye a Curl Expressionről? 

Petra: A Curl Expression termékcsaládból az Anti build up sampont, az Intense Moisturizing Maskot és a Curls Reviver-t próbálhattam ki. A hajam nagyon göndör és az állandó világosítás miatt nem túl hidratált. Az említett termékeknek köszönhetően már az első használat után éreztem, hogy a hajam sokkal kevésbé töredezett, sokkal fényesebb és gyönyörűen hidratált. És csodálatosan illatos! 

Klára: Hullámos a hajam, és az egész Curl Expression termékcsalád, amit volt alkalmam kipróbálni, tökéletes. A maszk gyönyörűen hidratálja a kiszáradt hajvégeket, amit az én hajtípusom esetében szinte lehetetlen elérni. A gyönyörűen definiált hullámok érdekében hajmosás után 10in1 Cream in mousse-t, valamint a hajvégekre Long lasting intenzív hidratálót viszek fel. A hajam hidratált, puha, a hullámok a kívánt formájúak, a hab a tortán pedig az egész termékcsalád csodálatos illata. Két-három nappal a hajmosást követően Curls Revivert viszek fel a hajamra - ez csodálatosan életre kelti a hullámos frizurámat, visszaadja a haj alvás közben kissé meggyengült alakját és formáját.

Jitka: Az ember természetesen először az illatára figyel fel, így maga a hajmosás egészen egyszerűen wow. A sampon nagyon kellemes, kellemes puha habot képez, amely hihetetlenül jól mosható ki a hajból. Az a nagyszerű, hogy hajmosás után a hajam olyan, mint valamilyen kezelés után, gyönyörűen sima, puha, és nem olyan porózus, mint amilyen rendszeresen hajápolás előtt. 

Szándékosan széles fogú fésűvel próbáltam a hajamat hajmosás után fésülni (ami ápolás nélkül általában értelmetlen, a fésű ilyenkor azonnal megakad), de ezután a sampon után már normálisan fésülöm a hajam. 

Ami a Curl Expressiont illeti, lelkes vagyok, már sok göndör/hullámos hajra kifejlesztett profi termékcsaládot kipróbáltam, ez azonban abszolút lenyűgöző. A probléma a legtöbb erre a hajtípusra szánt termékcsaláddal az, hogy a hajat valahogy automatikusan sűrűnek, túlszárítottnak, megszelídíthetetlen volumenűnek és göndörnek tekinti. Hullámosnak hullámos ugyan a hajam, de elég finom, ezért nem igazán használok speciális termékcsaládokat, mert általában ugyan megformázták a hullámokat, de annyira nehézzé tették a frizurámat, hogy nem voltam képes térfogatot varázsolni a fejemre, az "ázott kutyus" hatást pedig nem szeretem.

Egyszóval és egyszerűen: Ez a termékcsalád abszolút BOMBA! Van egy új függőségem! A hajam hidratált, a hullámok szép formájúak, a frizurám térfogata teljes, a gyors fújás pedig mintegy bónusz. Amire még kíváncsi vagyok az az, hogy meddig bírja az illata.