French Balayage: a legforróbb hajtrend

A French Balayage egy olyan jelenség, amely már viszonylag régóta lázban tartja a világot, és amelynek népszerűsége az idő múlásával egyre erősödik. Legfontosabb ismertetőjegyei a természetesség, a semlegesítés és a ragyogó fény, amelyeknek köszönhetően ez a fodrászok és vendégeik által egyaránt imádott világosítási technika mára meghódította az egész világot. Ugye Te is hallottál már róla?

A French Balayage egy kétlépéses, személyre szabott professzionális balayage technika a L’Oréal Professionneltől, amely minden nőnek - legyen akár szőke, akár barna- kifogástalanul áll. A lágy átmenetekkel egybesimuló tökéletes világosítás és a meleg árnyalatokat semlegesítő, valamint a hajnak tündöklő fényt biztosító, tápláló gloss fantasztikus ötvözetéről van szó. A French Balayage végeredmények kizárólag a szalonban alkalmazott technikák segítségével érhetők el, otthon nem hozhatók létre. 

A French Balayage egy rendkívül változatos eredményeket biztosító világosítási technika. A lágy, ragyogó balayage-tól, a lenyűgözően elegáns, nem kívánt csíkozódástól mentes, kifinomult szexi színeredményeken át, a meleg tónusok nélküli látványos, extrém szőkítésig bármire képes. Egy valami azonban valamennyi look esetében közös: a Francia Balayage mindig, minden körülmények között természetes és tündöklő fényben ragyog. 

Ha szeretnéd megváltoztatni hajszíned, de úgy, hogy az természetes hatást keltsen, a French Balayage ideális választás lehet a számodra, legyen a hajad akár szőke, akár barna. A Francia Balayage technikával elérhető színeredményeket kizárólag a L´Oréal Professionnel szalonok fodrászai tudják megalkotni a számodra. Keresd meg a hozzád legközelebb eső szalont a Szalonkeresőben, és legyél Te is trendi!  

 

#LOREALPRO

Mi az a balayage, és miért imádják a nők

A gyönyörű frizurák világában a balayage nem számít újdonságnak. Azonban most válik csak igazán népszerűvé. A balayage-ot magasztaló szavakkal már nemcsak a magazinokban szereplő hírességeknél, hanem a közösségi hálók influencereinél és a fodrászszalonok látogatóinál is találkozhatunk. A francia hajfestési technika ugyanis mindenkit elbűvöl.

 

A balayage-nál a kulcsszó a természetesség. Pontosan ezért ilyen közkedvelt. A balayage rendkívül látványos, egy tapasztalt fodrász kezei között pedig bármilyen típusú haj és bőr esetén alkalmazható. A mesterfodrász az egyedi technika segítségével olyan árnyalatokat hozhat létre, mintha csak a nap játéka elevenedne meg a hajon.  

Természetes hatás két lépésben 

Hogyan is jön létre a balayage? Először a hajdiagnosztika kap szerepet, amely alapján a fodrász felméri a haj állapotát és meghatározza a megfelelő hajszőkítési eljárást. Egyúttal javasolhatja a Metal Detox kezelést, amely segít a hajszálaknak megszabadulni a felgyülemlett fémektől. Ezzel megóvja a hajszálakat a felesleges töredezéstől és megbízható színeredményt biztosít. 

 

Ezután a haj típusától és a várt hatástól függően ecsettel vagy kézzel hordja fel a Blond Studio termékcsalád világosító keverékét. Majd alkalmazza a semlegesítő és tápláló Dia light-ot. A balayage-nak különböző technikái vannak, amelyet a fodrász a kért hatás, a haj típusa és hossza, illetve egyéb kritériumok alapján választ ki. Nem közvetlenül a hajtő részeire viszi fel az anyagot. Ennek köszönhetően hosszan tartó és természetesebb hatást érhet el. A melírrel ellentétben a felvitt termék jobban felszívódik, és tökéletes összhatást eredményez. Az ombre-vel szemben a hajat különböző hosszúságban emeli ki, így gyakran követi az arcvonalat.  

Pontosan személyre szabva 

De nem egyszerű dolog a természetes hatás elérése. A tapasztalt fodrász számos kritériumot vesz figyelembe, majd ezután festi a tincseket.  Így minden vendégénél személyre szabott balayage-t hozhat létre. Úgy gondoskodik a hajáról, hogy a fodrászszalont vendégeként fényes és egészséges hajtincsekkel hagyja el. 

 

A L'Oréal Professionnel a balayage-t még magasabb szintre emelte. A laboratóriumi vizsgálatoknak és a tapasztalt kutatóknak köszönhetően születhettek meg a francia balayage termékek. Mert az Ön haja a legjobbat érdemli. Merüljön el a francia balayage világában és fedezze fel a hajfestés új dimenzióit.