French Balayage Shadow: drámai megjelenés

Hallott már a hajgyökerek fokozatos árnyékolásáról? Ha érdeklődik a fodrászvilág újdonságai iránt, ez a trend valószínűleg nem kerülte el a figyelmét. Nemcsak a fodrászok, hanem a hírességek és a világ médiája is érdeklődik iránta az elmúlt három évben. És mi is a L'Oréal Professionnel-nél is. Örömmel mutatjuk be Önöknek a vadonatúj French Balayage Shadow szalon szolgáltatást, amely erre a trendre reagál. Az eredmény a természetes árnyékolás a sötétebb gyökerektől a világosabb végekig.

A természetesség mindenek felett

A French Balayage régóta az egyik legnépszerűbb professzionális szalon szolgáltatás. Ez a kétfázisú technika természetes színátmenettel és tökéletes semlegesítéssel működik a Tónus a tónusban Dialight színekkel, ammónia nélkül. Tökéletesen ötvözi a világosító és tápláló gloss-t, amely semlegesíti a meleg alaptónusokat és gyönyörű ragyogást ad a hajnak. Az eredmény egy élénk, természetes szín.

A gyökerekre összpontosítva

Az új French Balayage Shadow is ugyanezen a keverési elven működik, azzal a különbséggel, hogy drámaibb kontrasztra támaszkodik. Árnyékot hoz létre a sötétebb gyökerektől a világosabb végekig, a szín mégis tökéletesen természetesnek tűnik. 

A szolgáltatás kizárólag az Expert L'Oréal Professionnel Paris szalonokban érhető el. Az Önhöz legközelebbit itt találhatja meg.