French Glossing a tökéletes színekért

Tökéletesen elegyített szín, természetesség és ragyogás. Ez a három jellemzője a L'Oréal Professionnel ikonikus French Glossing szalonszolgáltatásának. Mitől olyan mesés, és miért érdemes kipróbálni?

Franciaország a divat és a legújabb szépségápolási trendek Mekkája, beleértve a hajviseletet is. A French Glossing újdonság is a híres francia know-how ihlettel büszkélkedhet. Ez az exkluzív szalonszolgáltatás egy professzionális, kétlépéses hajfestési technika, amely csak a fodrászszalonokban elérhető.

A szolgáltatás kívánság szerint kiválóan színezi, élénkíti, semlegesíti a nem kívánt alaptónusokat, miközben mélyen táplálja a hajat. Az eredmény tökéletes szín a hajtöveknél és légies, táplált, maximális fényű tincsek, ami csak a fodrászszalonokban érhető el.

Élvezze a francia eleganciát a gyökerektől a végekig anélkül, hogy elhagyná szülőföldjét. Bízza magát a Salons Expertfodrász szakembereinek kezébe, és hagyja, hogy gondoskodjanak Önről. Próbálja ki például a L'Oréal Professionnel egyedülálló French Glossing szalonszolgáltatását, amely természetes módon keveri a színt, és gyönyörű fényt biztosít a hajnak.

French Glossing Bronze

 

Gyönyörű, jól táplált, fényes hajra vágyik, egyedi, személyre szabott színnel és egy csipetnyi bronzos árnyalattal? Akkor ne hagyja ki a L'Oréal Professionnel vadonatúj professzionális szolgáltatását, a French Glossing Bronze-t. 

Miért French Glossing Bronze?

 

Az újdonság az elmúlt években a sminkelés és a hajfestés területén a szakemberek és a hírességek körében egyaránt népszerűvé vált bronzosítás forró trendjére reagál. Ez a kétlépéses professzionális technika többdimenziós színhatás elérését teszi lehetővé a fodrászok számára.

 

Akár az ősz hajat szeretné hibátlanul elfedni, akár csak a lenőtt hajat szeretné újrafesteni, vagy a haja színébe szeretne életet lehelni, a French Glossing Bronze ideális választást jelent a számára. Tökéletes színezést és fedést biztosít ugyanis az ősz hajtöveknél egy sötétebb árnyalattal, amely finoman elegyedik a két tónusú világosabb színű hajjal. Az eredmény, amelyet csak a fodrászszalonokban dolgozó szakemberek érhetnek el, a meleg és hideg tónusok közötti finom egyensúly. 

French Glossing az élénk színekért 

 

A kétlépcsős French Glossing szolgáltatás során a fodrász a sugárzó hajszín érdekében Dia light ammóniamentes színtónust visz fel a hajra. A haj 30%-kal tápláltabb és 2x fényesebb lesz.* Csak a hajszakértők képesek végtelen színkombinációkat és kreatív, személyre szabott eredményeket létrehozni. Mindig számíthat a tökéletesen elegyített, természetes hatású French Glossing-ra, láthatóan javuló hajminőséggel, élénk ragyogással és hosszan tartó színnel.

 

A French Glossing Bronze szolgáltatás csak az Expert szalonokban érhető el.

 

* a festés előtti állapothoz képest; eszközös vizsgálat