French Glossing a tökéletes színekért

Tökéletesen elegyített szín, természetesség és ragyogás. Ez a három jellemzője a L'Oréal Professionnel ikonikus French Glossing szalonszolgáltatásának. Mitől olyan mesés, és miért érdemes kipróbálni?

Franciaország a divat és a legújabb szépségápolási trendek Mekkája, beleértve a hajviseletet is. A French Glossing újdonság is a híres francia know-how ihlettel büszkélkedhet. Ez az exkluzív szalonszolgáltatás egy professzionális, kétlépéses hajfestési technika, amely csak a fodrászszalonokban elérhető.

A szolgáltatás kívánság szerint kiválóan színezi, élénkíti, semlegesíti a nem kívánt alaptónusokat, miközben mélyen táplálja a hajat. Az eredmény tökéletes szín a hajtöveknél és légies, táplált, maximális fényű tincsek, ami csak a fodrászszalonokban érhető el.

Élvezze a francia eleganciát a gyökerektől a végekig anélkül, hogy elhagyná szülőföldjét. Bízza magát a Salons Expertfodrász szakembereinek kezébe, és hagyja, hogy gondoskodjanak Önről. Próbálja ki például a L'Oréal Professionnel egyedülálló French Glossing szalonszolgáltatását, amely természetes módon keveri a színt, és gyönyörű fényt biztosít a hajnak.