French Glossing Bronze

Gyönyörű, jól táplált, fényes hajra vágyik, egyedi, személyre szabott színnel és egy csipetnyi bronzos árnyalattal? Akkor ne hagyja ki a L'Oréal Professionnel vadonatúj professzionális szolgáltatását, a French Glossing Bronze-t. 

Miért French Glossing Bronze?

Az újdonság az elmúlt években a sminkelés és a hajfestés területén a szakemberek és a hírességek körében egyaránt népszerűvé vált bronzosítás forró trendjére reagál. Ez a kétlépéses professzionális technika többdimenziós színhatás elérését teszi lehetővé a fodrászok számára.

Akár az ősz hajat szeretné hibátlanul elfedni, akár csak a lenőtt hajat szeretné újrafesteni, vagy a haja színébe szeretne életet lehelni, a French Glossing Bronze ideális választást jelent a számára. Tökéletes színezést és fedést biztosít ugyanis az ősz hajtöveknél egy sötétebb árnyalattal, amely finoman elegyedik a két tónusú világosabb színű hajjal. Az eredmény, amelyet csak a fodrászszalonokban dolgozó szakemberek érhetnek el, a meleg és hideg tónusok közötti finom egyensúly. 

French Glossing az élénk színekért 

A kétlépcsős French Glossing szolgáltatás során a fodrász a sugárzó hajszín érdekében Dia light ammóniamentes színtónust visz fel a hajra. A haj 30%-kal tápláltabb és 2x fényesebb lesz.* Csak a hajszakértők képesek végtelen színkombinációkat és kreatív, személyre szabott eredményeket létrehozni. Mindig számíthat a tökéletesen elegyített, természetes hatású French Glossing-ra, láthatóan javuló hajminőséggel, élénk ragyogással és hosszan tartó színnel.

A French Glossing Bronze szolgáltatás csak az Expert szalonokban érhető el.

* a festés előtti állapothoz képest; eszközös vizsgálat