iNOA: luxus hajfestési élmény a szalonban

A vendég számára különleges pillanatot jelent, amikor belép a szalonba – nemcsak azért, mert ilyenkor izgatottan várja már, hogy milyen új frizurával távozhat majd, de önmagában a szolgáltatás élménye miatt is. Az ehhez szükséges érzéki szalonélmény biztosításához a L’Oréal Professionnel iNOA hajfestékjei kiváló alapot szolgáltatnak, mert átütő színeredményeket és fényt kölcsönöznek a hajnak, ennek megvalósítása pedig csak egy profi fodrász közreműködésével lehetséges. 

 

Az olaj erejével felvértezett iNOA egy a maga nemében egyedülálló, luxus minőségű professzionális hajfesték. Mivel az iNOA nem bocsát ki szagokat a használata során, a vendégek nagyon szeretik. Az eredmények pedig magukért beszélnek: akár 100%-os őszhajfedés, láthatóan szebb haj és intenzív fény, amelyek biztosításához elengedhetetlen egy szakképzett fodrász keze munkája is.

 

Nézd meg magadon előre az új hajszínedet!

6 OK, HOGY MIÉRT AZ iNOA-VAL FESD A HAJAD:

1) Ammóniamentes hajfesték teljes mértékben vegán összetevőkkel*

Az iNOA az olaj egyedülálló erejét használja a lenyűgöző színeredmények eléréséhez. Az ODS (OIL DELIVERY SYSTEM) technológia olyan hatékonyan juttatja be a pigmenteket a hajrostok belsejében, hogy a festék ammónia nélkül is tökéletesen hatásos.

*Vegán összetétel: nem tartalmaz állati eredetű összetevőt vagy mellékterméket

2) Színvédelem és fény

A magas olajkoncentráció nemcsak katalizátorként hat, hogy a pigmentek lerakódjanak a haj belsejében, hanem fényes, élénk, árnyalathű, egészséges hajszínt is biztosít. Az iNOA hajfestékek a teljes szolgáltatás alatt komfortérzetet biztosítanak a fejbőr számára. Láthatóan szebb és akár 48%-kal** fényesebb hajat eredményez.

**Műszeres teszt, a festés előtti hajhoz képest.

3) Akár 100%-os őszhajfedés

Nincs többé ősz hajszín. Az iNOA hajfestékekkel az őszhajfedés természetes hatású és kifinomult.

4) Természetes megjelenés

Az árnyalatok széles választéka határtalan kreativitásra ad lehetőséget. Az iNOA festékek lenyűgöző színeredményeket produkálnak. Légy trendi a hajad minőségének veszélyeztetése nélkül.

5) Érzéki élmény nemkívánatos szagok nélkül

Mivel ammóniamentes a hajfesték, nem kell aggódnod a kellemetlen szagok miatt.

6) A természet a középpontban

A megújult iNOA, a L’Oréal Professionnel elkötelezettségével összhangban hozzájárul a fenntarthatósággal kapcsolatos még intenzívebb törekvésekhez. A kisebb alumínium tubusok 95%-ban újrahasznosított alumíniumból készülnek, és a használati útmutatóhoz nem készül papíralapú tájékoztató füzet.

A hajdiagnózis új dimenziója

Az iNOA [iD] rendkívül találékony módon teszi lehetővé, hogy a vendégek előre megnézzék magukon a hajfestés eredményét, még akkor is, ha a kolorista két árnyalatot visz fel egymás fölé. Az iNOA-val dolgozó koloristák így mostantól sokkal egyszerűbben végezhetnek részletes, személyre szabott konzultációt a vendégeikkel.A hajdiagnózis magasabb szintre lépésével luxusszolgáltatást idéző festési élményben lehet része a vendégeknek.

Bár a fodrászok 80%-a* állítja azt, hogy érkezés után folytat konzultációt a vendéggel a hajáról, a nőknek mindössze 7%-a érzi úgy, hogy ez meg is történik. A legkorszerűbb technológiával ötvözött szakmaiságot megtestesítő iNOA fejlesztői számára fontos szempont volt, hogy egy speciális eszközzel tudják segíteni a fodrászokat a kommunikációs korlátok leküzdésében. Ezért készült el az iNOA [iD], amelynek használatával jobban meg tudják érteni egymást a vendégekkel, és egyértelműbben tudják tisztázni, hogy melyikük mit ért egy adott szín alatt.

Próbáld ki a színt amiről álmodsz az iNOA iD appon keresztül 
iOS
Android

Már most foglalj időpontot a szalonodba.

Találd meg a hozzád legközelebb álló szalont - Szalonkereső