Loreal PRO METAVERSE

A  L'Oréal  Professionnel,  amely  1909óta a fodrászati piac úttörő márkájaés a fodrászok megbízható partnere,november  16-án  elsőként  készítettvirtuális   frizurát   a   cross-gameavatárok számára.

 

Miután bemutatta virtuális frizuráit a Ready Player Me-n, a L’Oréal Professionnel a Spatial-on folytatja a metaverzum meghódítását.

A L'Oréal Professionnel a Ready Player Me-vel, azaz a több különböző alkalmazásban ishasználható avatárok nemzetközileg elismert fejlesztőjével, valamint Evan Rochette 3Dartisttal  együttműködve  létrehozta  első  frizuragyűjteményét,  hogy  a  felhasználókmegalkothassák  saját,  személyes  avatárjukat,  és  tágíthassák  önkifejezésük  határait. Ötkidolgozott frizura már elérhető, így a játékosok mostantól bátran felhasználhatják őketsaját  egyéniségük  kifejezésére.  A  Ready  Player  Me  felületén  létrehozott  avatárok  többmint 4000 játékkal, platformmal és alkalmazással kompatibilisek világszerte, így lehetővéteszik a virtuális világok összekapcsolását.

„Az elmúlt több mint 110 év során, a L’Oréal Professionnel úttörő szellemiséggel szolgálta a fodrászokat,hogy fejlessze a fodrászipart, és segítse a haj szépségének kifejezését az egész világon” –mondja AnneMachet, a L’Oréal Professionnel nemzetközi vezérigazgatója.

 

„A  Ready  Player  Me-vel  való  izgalmas  együttműködésre  olyan  jelentőségteljes  lehetőségként  tekintünk,amely  hozzásegít  minket  ahhoz,  hogy  folytatni  tudjuk  utunkat  a  virtuális  világban  is.  Alig  várjuk,  hogytovább  tágítsuk  a  technika  és  a  kreativitás  határait,  aminek  köszönhetően  végtelen  lehetőségeketbiztosíthatunk a közösségnek ahhoz, hogy kifejezhessék magukat a frizurájukon keresztül.”

 

„A  L’Oréal  Professionnel  frizurái  csodálatos  kiegészítést  nyújtanak  a  Ready  Player  Me  platformnak”  –mondja Timmu Tõke, a Ready Player Me ügyvezető igazgatója és társalapítója.

 

„Hatalmas öröm számunkra, hogy partneri kapcsolatot alakítottunk ki a L’Oréal csoporttal, és az avatárokszemélyre  szabásához  nyújtott  lehetőségeikkel  bővíthetjük  az  avatár  készítők  eszköztárait,  valamintminden  alkalmazást  és  játékot,  amelyek  kompatibilisek  a  Ready  Player  Me-vel,  beleértve  a  Spatialt,  aHiberWorldöt és a VRChatet.” 

A  L’Oréal  Professionnel  létrehozta  első  öt,  limitált  kiadású  Ready  Player  Me  frizuráját,  és  folytatja  ametaverzumban megkezdett útját a Spatial platformján, amelynek célja, hogy segítse az alkotókat és amárkákat, hogy kialakítsák saját terüket a metaverzumban, és közös kulturális platformot hozzanak létre.

Ezért  a  L’Oréal  Professionnel  együttműködésre  lépett  az  ARTISANT-tal  és  a  Jenny  Metaverse  DAO-val,továbbá  részt  vesz  versenyük,  a  Fashion  Masculinities  döntőjében  december  7-én.  A  divatversenyen  atervezőket arra bátorítják, hogy reflektáljanak a férfi identitású öltözködésre, és alakítsák ki saját innovatívkoncepciójukat.

A  Web3  hagyományaihoz  hűen  a  verseny  izgalmasnak  ígérkezik,  számos  partner  részvételével  és  olyanintegrációkkal, mint az RTFKT Clone X avatárok, akik a döntősök kreációiban fognak végigsétálni a kifutón.

2023-ban a L’Oréal Professionnel folytatni fogja a kapcsolat erősítését a fodrászok és a CG artistok közt, hogy továbbfejlessze a haj szépségét és az önkifejezést a virtuális világban.