Metal Detox: fémlerakódásoktól mentes haj

A hőformázás, a világosítás és az UV-sugárzás mellett most már a hajban lerakódó fémrészecskékre is figyelni kell?! Egyre többet tudunk a  hajat károsító hatásokról – ehhez pedig a  L’Oréal Professionnel megoldásait is igyekszünk hozzáigazítani.

Próbálja ki a professzionális Metal Detox szolgáltatást az Expert Szalonok fodrászainál!

Lehet, hogy meg fog lepni, de a hajtöredezésért gyakran a hajrost belsejében lerakódott fémek a felelősek. Szerencsére fodrászainknak megbízható segítség áll a rendelkezésükre, ami segít a hajban megtalálható fémek elleni küzdelemben. A Serie Expert sorozat Metal Detox terméke semlegesítheti a hajban lerakódott fémeket, és ezáltal segít elérni a kívánt eredményt - egészséges haj töredezés nélkül.  

Szinte mindannyiunk haja tartalmaz fémeket. Mennyisége a víz minőségétől, a lakóhelyünktől és különösen a haj porozitásától függ. Hajszálaink pont úgy viselkednek, mint egy szivacs, minél porózusabbak, annál jobban felszívják a nem kívánt fémeket. És honnan származnak ezek a fémek? A vízvezetékekben található víz okozta erózió a felelős mindezekért. Minden további mosás során ezek a fémrészecskék halmozódnak fel a hajszálak belsejében. De nem kell pánikba esnünk, a magasabb fémszint sem jelent egészségügyi kockázatot! Ugyanakkor ez áll a haj töredezése és károsodása mögött, mivel ezek a fémek (különösen a réz) festés, balayage vagy világosítás során reagálnak az oxidálószerekkel.

Egy kis csoda, Glicoamine néven + Glicofiller

 

A L'Oréal Professionnel laboratóriumaiban rájöttek, melyik molekula képes célzottan hatni a fémekre és eliminálni azokat. Ez az anyag a Glicoamine. Ez a molekula elég kicsi ahhoz, hogy behatoljon a hajrostokba és semlegesítse a fémeket. Ez egy igazi áttörés a professzionális festés, balayage és szőkítési szolgáltatások terén, garantált eredménnyel. Ennek köszönhetően a hajad fényesebb lesz, a színe ragyogóbb, és minden, a fodrászodnál tett látogatás után elégedetten távozol majd!

 

 2% koncentrált Glicofiller hatóanyaggal gazdagított, amely egyszerre fejti ki hatását a hajfelszínen és a hajkéregben, meggátolva a fémrészecskéket tartalmazó víz túlzott mértékű felvételét.

Otthoni ápolás a festett és töredezett hajra

 

A fodrászod négyfokozatú professzionális protokollt nyújt Neked a szalonban, amelyet a későbbi a három lépéses otthoni ápolás követhet. Folytasd a tisztítást a Metal Detoxal, hogy megvédd a hajad és megőrizd ragyogó színét, azon a termékek használatával, amelyek azonosak a szalonokban is használt termékekkel. Őrizd meg hajad fényességét a Metal Detox segítségével!

- Megtartja a ragyogó hajszínt
- 87%-kal csökkenti a hajtöredezés kockázatát *

*klasszikus samponnal szemben. Műszeres teszt: előkészítő ápolás Metal Detox + technikai szolgáltatás + sampon + maszk.

1. lépés

Mosás előtti ápoló

 

Újdonságunk nélkülözhetetlen a professzionális hajápolási rutin teljessé tételéhez. A többi terméket kiegészítő hatásának köszönhetően, közvetlenül a haj porozitása csökkenthető a segítségével. 1 perc alatt képes akár 1 millió mikroszkopikus repedést feltölteni a hajban*. Minél porózusabb a haj, annál több fémrészecskékkel telített vizet szív magába. A mosás előtti ápoló képes akár 1 millió mikroszkopikus repedést feltölteni a hajban, meggátolva ezáltal a túlzott vízfelvételt. 

 

Akár 96%-kal kevésbé töredezett haj.*

Akár 25x erősebb hajrostok.*

Akár 72 órán át hidratált haj, sima hajfelszín és selymes tapintás.*

Porozitás elleni technológiával készült.**

Azonnal könnyű fésülhetőséget biztosít bármilyen hajtípus esetén.

Mélyen behatol a hajrostok belsejébe, és hosszan tartó ápolást nyújt.

 

Hogyan használható otthon?

Ossza a vendég két részre a nedves hajat. A haj hosszától függően vigyen fel 2–4 pumpanyomásnyi terméket mindkét részre. Dolgozza be 1–2 percen át a hajhosszba és a hajvégekbe, amíg a termék könnyű habot nem képez. Fésülje át a hajat. Ne öblítse le. Ezután közvetlenül a mosás előtti ápolóra rétegezze rá a Metal Detox  sampont, öblítse le, majd folytassa az ápolást a hajápolási rutin további lépéseivel.

*A Metal Detox mosás előtti ápoló használatát követően végzett műszeres tesztek alapján

**A Metal Detox mosás előtti ápoló, sampon, pakolás és olaj 10-szer megismételt együttes alkalmazását követően végzett műszeres teszte

2. lépés

Professzionális sampon + pakolás

 

Minden egyes hajmosás alkalmával fém kerül a hajszálak belsejébe. A Metal Detox sampon megtisztítja a hajat, valamint semlegesíti és eltávolítja a fémrészecskéket.** A mosás előtti ápoló után vidd fel az ápolóra rétegezve a hajra. Habosítsd fel, amíg dús hab nem képződik a hajon. Öblítsd le. Kétszer is mosd meg a hajat. Minden egyes hajmosás alkalmával fém kerül a hajszálak belsejébe. A Metal Detox pakolás hidratálja és megóvja a hajat a fémrészecskék lerakódásától. Vidd fel megmosott, törölközőszáraz hajra. Hagyd fenn 1–5 percig. Alaposan öblítsd le. 

 

**A Metal Detox sampon 12-szer ismételt alkalmazását követően végzett műszeres tesztek alapján

3. lépés

A Metal Detox ereje olajkoncentrátumként

 

A Metal Detox olajkoncentrátum több, mint 200 tesztben vett részt fodrászszalonok valós körülményei között, és bizonyítottan segíti a hajszálak gyors regenerálódását bármilyen festés, balayage vagy világosítás után. 97%-kal kevesebb hajtöredezést1, 2x fényesebb hajat1, megbízható színeredményeket1 ígér. 

 

Az új Metal Detox olaj tökéletes megoldást nyújt bármilyen hajtípus töredezésének megállítására.2 Egyszeri használattal is táplálja és regenerálja a hajat, amely fényesebb, a színeredmények pedig megbízhatóak. Nedves és száraz hajra is használható. Önmagában is hatásos, de markánsabb eredményt nyújt, ha kombináljuk a szalonszolgáltatást az azt követő otthoni ápolással, sampon és maszk formájában. 

1A Metal Detox olajkoncentrátum műszeres vizsgálata alapján

2Napi használat esetén

A Metal Detox ereje egy magas fokú védelmet biztosító hajápoló krémben.

 

A hajápolási termékek piacát megváltoztató, a  hajban lerakódott fémrészecskékkel szemben védelmet nyújtó Metal Detox termékcsalád legújabb tagja a Glicoamine sztármolekula mellett – amely elég kisméretű ahhoz, hogy a hajtöredezést és hajszín-elváltozást okozó fémeket semlegesítse a hajrostokban – az UV-sugárzás káros hatásai ellen védő UV-szűrőket is tartalmazza.

Az egyedülálló összetételű, magas fokú védelmet nyújtó Metal Detox ápolókrém számos előnnyel rendelkezik: nagy hatékonysággal véd a töredezés ellen, hosszan tartó színeredményt, valamint hővédelmet és UV-sugárzás elleni védelmet biztosít. Mind a hajtöredezés, mind a hajszín elváltozása ellen hatékonyan lép fel. 

 

  • Óvja a hajat az UV-sugárzás okozta károsodással szemben, és hővédelmet biztosít akár 230 °C-ig.3
  • Akár 94%-kal csökkenti a hajtöredezés kockázatát.3
  • A réz akár 48%-át is eltávolítja. 4
  • Krémesen olvadó, azonnal beszívódó, könnyed textúra.
  • Akár 72 órán át tartó, intenzív hidratáló hatás. 3
  • Hosszan tartó szöszösödés elleni védelem: akár 83%-kal definiáltabb hajat eredményez.3
  • Minden hajtípusra használható

3 Műszeres teszt alapján.

4 Réz mennyisége 10 alkalmazást követően.

Ön fodrász?

Ha igen, akkor és még nem ismeri a Metal Detox szalon szolgáltatást kattintson ide , töltse ki az adatait és mi kapcsolatba lépünk Önnel.