Metal Detox: fémlerakódásoktól mentes haj

Te is azok közé tartozol, akik mindig ki szerették volna próbálni a balayage-t vagy más szőkítési folyamatokat, de mindig attól tartottak, hogy a hajuk megsérül vagy elkezd töredezni? Mostantól nem kell tovább félned! Hosszú évek kutatásának köszönhetően rájöttünk, hogyan lehet megbízhatóan megvédeni a hajat, még ezek a bonyolult eljárások során is, hogy az elképzeléseid szerint, minden kockázat nélkül megkaphasd álmaid frizuráját.  

Lehet, hogy meg fog lepni, de a hajtöredezésért gyakran a hajrost belsejében lerakódott fémek a felelősek. Szerencsére fodrászainknak megbízható segítség áll a rendelkezésükre, ami segít a hajban megtalálható fémek elleni küzdelemben. A Serie Expert sorozat Metal Detox terméke semlegesítheti a hajban lerakódott fémeket, és ezáltal segít elérni a kívánt eredményt - egészséges haj töredezés nélkül.  

Szinte mindannyiunk haja tartalmaz fémeket. Mennyisége a víz minőségétől, a lakóhelyünktől és különösen a haj porozitásától függ. Hajszálaink pont úgy viselkednek, mint egy szivacs, minél porózusabbak, annál jobban felszívják a nem kívánt fémeket. És honnan származnak ezek a fémek? A vízvezetékekben található víz okozta erózió a felelős mindezekért. Minden további mosás során ezek a fémrészecskék halmozódnak fel a hajszálak belsejében. De nem kell pánikba esnünk, a magasabb fémszint sem jelent egészségügyi kockázatot! Ugyanakkor ez áll a haj töredezése és károsodása mögött, mivel ezek a fémek (különösen a réz) festés, balayage vagy világosítás során reagálnak az oxidálószerekkel.

Egy kis csoda, Glicoamine néven

A L'Oréal Professionnel laboratóriumaiban rájöttek, melyik molekula képes célzottan hatni a fémekre és eliminálni azokat. Ez az anyag a Glicoamine. Ez a molekula elég kicsi ahhoz, hogy behatoljon a hajrostokba és semlegesítse a fémeket. Ez egy igazi áttörés a professzionális festés, balayage és szőkítési szolgáltatások terén, garantált eredménnyel. Ennek köszönhetően a hajad fényesebb lesz, a színe ragyogóbb, és minden, a fodrászodnál tett látogatás után elégedetten távozol majd!

Otthoni ápolás a festett és töredezett hajra

A fodrászod négyfokozatú professzionális protokollt nyújt Neked a szalonban, amelyet a későbbi a három lépéses otthoni ápolás követhet. Folytasd a tisztítást a Metal Detoxal, hogy megvédd a hajad és megőrizd ragyogó színét, azon a termékek használatával, amelyek azonosak a szalonokban is használt termékekkel. Őrizd meg hajad fényességét a Metal Detox segítségével!

- Megtartja a ragyogó hajszínt

- 87%-kal csökkenti a hajtöredezés kockázatát *

*klasszikus samponnal szemben. Műszeres teszt: előkészítő ápolás Metal Detox + technikai szolgáltatás + sampon + maszk.

Ön fodrász?

Ha igen, akkor és még nem ismeri a Metal Detox szalon szolgáltatást kattintson ide , töltse ki az adatait és mi kapcsolatba lépünk Önnel.

A Metal Detox ereje olajkoncentrátumként

A Metal Detox olajkoncentrátum több, mint 200 tesztben vett részt fodrászszalonok valós körülményei között, és bizonyítottan segíti a hajszálak gyors regenerálódását bármilyen festés, balayage vagy világosítás után. 97%-kal kevesebb hajtöredezést1, 2x fényesebb hajat1, megbízható színeredményeket1 ígér. 

Az új Metal Detox olaj tökéletes megoldást nyújt bármilyen hajtípus töredezésének megállítására.2 Egyszeri használattal is táplálja és regenerálja a hajat, amely fényesebb, a színeredmények pedig megbízhatóak. Nedves és száraz hajra is használható. Önmagában is hatásos, de markánsabb eredményt nyújt, ha kombináljuk a szalonszolgáltatást az azt követő otthoni ápolással, sampon és maszk formájában. 

1A Metal Detox olajkoncentrátum műszeres vizsgálata alapján

2Napi használat esetén

A Metal Detox ereje egy magas fokú védelmet biztosító hajápoló krémben.

A hajápolási termékek piacát megváltoztató, a  hajban lerakódott fémrészecskékkel szemben védelmet nyújtó Metal Detox termékcsalád legújabb tagja a Glicoamine sztármolekula mellett – amely elég kisméretű ahhoz, hogy a hajtöredezést és hajszín-elváltozást okozó fémeket semlegesítse a hajrostokban – az UV-sugárzás káros hatásai ellen védő UV-szűrőket is tartalmazza.

Az egyedülálló összetételű, magas fokú védelmet nyújtó Metal Detox ápolókrém számos előnnyel rendelkezik: nagy hatékonysággal véd a töredezés ellen, hosszan tartó színeredményt, valamint hővédelmet és UV-sugárzás elleni védelmet biztosít. Mind a hajtöredezés, mind a hajszín elváltozása ellen hatékonyan lép fel. 

  • Óvja a hajat az UV-sugárzás okozta károsodással szemben, és hővédelmet biztosít akár 230 °C-ig.3
  • Akár 94%-kal csökkenti a hajtöredezés kockázatát.3
  • A réz akár 48%-át is eltávolítja. 4
  • Krémesen olvadó, azonnal beszívódó, könnyed textúra.
  • Akár 72 órán át tartó, intenzív hidratáló hatás. 3
  • Hosszan tartó szöszösödés elleni védelem: akár 83%-kal definiáltabb hajat eredményez.3
  • Minden hajtípusra használható

3 Műszeres teszt alapján.

4 Réz mennyisége 10 alkalmazást követően.

A teljes Metal Detox termékcsaládot megvásárolhatja az online EKOZMETIKUM üzletben. Próbálja ki a professzionális Metal Detox szolgáltatást az Expert Szalonok fodrászainál!