Rajta Pearl, kápráztasd el a világot!

Ha egy új, trendi hajszínt keresel, amely valóban illik hozzád, ne kutass tovább!  A L'Oréal Professionnel fodrászművészei újabb csavart vittek a márka ikonikus szolgáltatásába, ami nem más, mint a French Balayage Pearls.

 

Az igazgyöngy ritka, egyedi, tiszta, csillogó drágakincs. Így az elegáns gyöngyház árnyalatok segítségével hajad is megtelik élettel és pont annyi ragyogással, ami tökéletesen sikkessé és lenyűgözővé teszi a megjelenésedet.  A balayage gyöngyházfényű, arany tónusai izgalmassá varázsolják a hajszínt, és újszerű hatásokkal fűszerezik a szőke árnyalatokat.

SHE LOVES TO BE EXTRA
Kifejezetten izgalmas, magabiztosságot sugalló, gyönyörű, divatos, merész színeket eredményeznek.

Ez az új, professzionális kétlépéses szolgáltatás a tökéletesen egyenletes világosítást ötvözi a semlegesített árnyalással a dimenzionált, ragyogó gyöngyházfényű hatások elérése érdekében. Az egyedülálló, magával ragadó megjelenésért.

A legújabb kreatív „gyöngy” trend által inspirált technikával kiegészült hagyományos French Balayage finom, irizáló tónusokkal gazdagított, természetes megjelenésű színeredményeket biztosít.

Az új French Balayage Pearls május elsejétől lesz elérhető a szalonokban.
Találd meg a hozzád legközelebbi szalont!