STEAMPOD 4: PROfesszionális ápolás

Tökéletesen egyenes haj? Rugalmas, határozott vagy laza hullámok? A SteamPod 4 gőzölős vasaló lehetőségei nem ismernek határokat!

 

A L'Oréal Professionnel negyedik generációs gőzölős hajvasalója, a szabadalmaztatott gőztechnológiának köszönhetően, professzionális és kíméletes hajformázást biztosít az otthonod kényelmében.

 

Kényeztesd magad a hajad azonnali átalakításával: könnyedén elérheted a tökéletesen sima, puha és természetes tapintású hajat vagy akár laza, hullámos tincseket.

Ha Ön is szeretné egy kíméletes, gőzzel végzett formázási szolgáltatással kényeztetni a haját, keresse meg a lakhelyéhez legközelebbi professzionális szalont a https://salon-expert.hu/szalonkereso oldalon.

Miért érdemes gőzölős vasalót választanod:

Akár 3x gyorsabb hajegyenesítés¹,
akár 2x simább haj¹,
akár 95%-kal kevesebb töredezés.²

¹A SteamPod 4 használatát követően végzett műszeres teszt alapján, gőz és fésű nélkül alkalmazott SteamPod 4 használatával összehasonlítva, 5. típusú (sűrűn göndör) hajon.

²Világosított, 5. típusú (sűrűn göndör) hajon, a SteamPod 4-gyel 15-ször ismételt átfésülést követően mért töredezettség mértéke, gőz és fésű nélkül alkalmazott SteamPod 4 használatával összehasonlítva.

A SteamPod 4 hajvasaló a hő és a gőz kombinálásával egyensúlyt teremt a hőkezelés és a hajkondicionálás között. A száraz gőz folyamatosan oszlik el a lemezekről, ami pillanatok alatt láthatóan simává varázsolja a hajat, és garantálja minden hajszál hidratálását. A gőz fixálja a hajat, így az ellenáll a szöszösödésnek, és hosszantartó eredményt biztosít. A SteamPod 4 még a legkezelhetetlenebb hajat is képes gyorsan és kíméletesen, akár alacsony hőmérsékleten is megformázni.