Az iNOA új generációja

Technológiai újításokkal személyre szabott hajszín az olaj erejével.

 

Szeretnéd valóra váltani vendégeid álmát, és egy olyan hajfestéket ajánlani a számukra, amely kíméletes a hajhoz, 100%-os őszhajfedést biztosít, és használata nem jár zavaró, kellemetlen szagokkal? Válaszd az iNOA ammóniamentes tartós hajfestékeit, amelyek 13 évvel ezelőtti bevezetésük óta töretlen népszerűségnek örvendenek a fodrászok és a vendégek körében, a világ minden táján.

Milyen újdonságok jellemzik az új változatot?

Az újgenerációs iNOA hajfestékek kivételes teljesítményét a termék alapját képező 60%-os olajkoncentráció biztosítja. Az olajos összetevő ammónia nélkül segít bejuttatni az összes pigmentet a hajrostok belsejébe, és teljességgel lenyűgöző, maximálisan árnyalathű színeredményeket biztosít.

Az iNOA összetételének köszönhetően a pigmentek ammónia nélkül is hatékonyan jutnak be a hajrostok belsejébe, az IONÈNE G és INCELL kationos polimereknek köszönhetően pedig a haj maximálisan selymes és táplált, színe pedig ragyogóan fényes lesz.

A 2023-ban bevezetésre kerülő új iNOA festékeket még optimálisabb összetétel jellemzi. A tovább tökéletesített termékállagnak köszönhetően könnyebbé és gyorsabbá válik a felvitel, a kikeverés és a színátmenetek elkészítése is. A megújult festék jobb őszhajfedést és tartósan ragyogó színeredményt biztosít. Kíméletesebb hatóanyagainak köszönhetően a termék gyengéd a hajhoz és a fejbőrhöz is. Az iNOA hajfestékek új generációja vegán* összetételű.

*Vegán összetétel: semmilyen állati eredetű összetevőt vagy mellékterméket nem tartalmaz 

A fodrászok 97%-a találja kifejezetten kényelmesnek a megújult termék használatát**

**96 fodrász bevonásával végzett termékhasználati tesztek alapján.

További technológiai újításként bevezetjük az iNOA [iD]-t is, amellyel digitális szalonszolgáltatásokat nyújthatsz vendégeidnek.  

Mit kell tudni az iNOA [iD]-ról?

A vendég látogatásának fontos részét képező kommunikáció ezzel a technológiai megoldással rendkívül egyszerűvé válik. Használd ki a My Hair [iD] alkalmazás különleges iNOA [iD] moduljának előnyeit, és találd meg a vendéged igényeinek legtökéletesebben megfelelő megoldást.

Nézzünk meg egy egyszerű példát: Tegyük fel, hogy egy olyan vendég érkezik a szalonodba, aki barna vagy szőke hajat szeretne magának. A konzultáció során, az iNOA [iD] által felkínált milliónyi árnyalat közös átböngészésével, segíthetsz neki kiválasztani a megfelelő színt, attól függően, hogy hűvös vagy meleg, illetve sötétebb vagy világosabb árnyalatot szeretne inkább. A modern technológiának köszönhetően virtuálisan is kipróbálhatja magán a vendég a kiválasztott festékárnyalatot, és megnézheti telefonja vagy táblagépe képernyőjén, hogy hogyan mutatna a haján a szín. 

 A színválasztás 3 lépésből áll:

1) Inspirációs galéria – egy sor különböző frizurát és színeredményt mutat be, hogy segítsen ráhangolódnod a vendég elképzeléseire. A színmintákon 63 lehetséges árnyalat tekinthető meg.

2) Diagnosztika – 5 egyszerű kérdés megfogalmazásával helyzetképet kaphatsz a vendéged hajáról, és a kérdésekre adott válaszok alapján a számára leginkább megfelelő, személyre szabott iNOA keveréket tudod kikeverni a hajtőn és a hajhosszban végzett felvitelhez egyaránt. 

3) Az árnyalat virtuális kipróbálása – segít a vendégnek elképzelni az új színt a lehetséges végeredményről készített szimulációval.

Az iNOA [iD] segítségével bármilyen típusú vendég igényei kielégíthetők: legyen szó olyan vendégekről, akik az ősz hajukat szeretnék festetni, vagy másokról, akik a természetes hajszínük szépségét szeretnék kiemelni, illetve akár olyanokról is, akik a karantén idején maguk festették a hajukat, és most szeretnének újra professzionális szolgáltatást igénybe venni. 

Töltsd le az iNOA [iD] alkalmazást magadnak is!
iOS
Android

Környezettudatosan gondolkozunk

  •  Nem használunk nyomtatott útmutatókat, így 79 tonnával kevesebb papírt használunk fel évente.
  • A kartoncsomagolást újrahasznosított papírból gyártjuk.
  • Az alumíniumtubusok 95%-ban újrahasznosított alumíniumból készülnek.
  • Újrahasznosított műanyagból öntött kupakokat használunk.

Az iNOA megalkotásával újjászülető hajfestés

L’Oréal Professionnel – 1909 óta a hajfestés élvonalában

A L’Oréal Professionnel a márka megalapítása óta igyekszik új technológiákkal támogatni a fodrászokat, hogy megkönnyítse a munkájukat, és még kreatívabbá varázsolja a hajfestést.  

Az iNOA kifejlesztésével a L’Oréal Professionnel Paris egy teljesen új rendszert talált fel a hajfestésre – először a világon az olaj erejével. A márka által eredetileg 1909-ben feltalált hajfestés valóságos újjászületéseként értelmezhető újdonságunk, az iNOA annak a kitartó törekvésnek az eredménye, amellyel a tudományt és a technológiát mindig is igyekeztünk a fodrászok szolgálatába állítani. A világ első hajfestékének megalkotásától az iNOA mostani megújulásáig vezető út lebilincselő története most először jelenik meg teljes egészében a L’Oréal Professionnel Paris márka szellemi örökségéről szóló könyvben – az új iNOA bevezetésével egy időben. 

A márka örökségének szentelt könyvben, a fodrászszakma fejlődését 1909 óta szolgáló szenvedélyes emberek történetével ismerkedhetsz meg. A könyv 2022 decemberétől a márka weboldalán és az Access felületen keresztül online érhető el.

Forradalom a hajfestésben az iNOA megszületésével

A felismerés pillanata, amely az iNOA és az olajos vivőközeg technológia (ODS) felfedezéséhez vezetett

„A hajfestés világában már régóta érlelődött az igény egy olyan összetevő felfedezése iránt, amely ugyanolyan kiemelkedő hatékonyságú, mint az ammónia, használata azonban nem jár kellemetlen szagokkal, és teljesen kiküszöbölhetővé teszi az ammóniát. Így mi is azon dolgoztunk, hogy kivonjuk és más, kevésbé lúgos hatóanyagokkal helyettesítsük az ammóniát. Az első próbálkozásaink persze nem jártak sikerrel. Semmi sem ért fel az ammónia hatékonyságával.”

Miután semmi sem hozta meg az áttörést, Leïla Hercouet azzal bízta meg a kutatóit, hogy gyűjtsék össze az összes fellelhető adatot, és hasonlítsák össze minden egyes termék összetevőit – a haj világosításában nyújtott teljesítményt az egyik tengelyen, az összetevőket alkotó molekulákat pedig a másikon ábrázolva – hogy megtalálják a közös nevezőt.  Az eredményeket még üzleti repülőútjainak hosszú órái során is folyamatosan elemezte: „Egyszer, amikor épp várakoztam valahol a kifutópályán a felszállásra, hirtelen ráébredtem, hogy a közös pontot a víz mennyisége jelentette – észrevettem, hogy a világosítás hatékonysága a víz mennyiségének csökkenésével fordított arányban nő. Még ott és akkor felhívtam a főnökömet a repülőgépről, amíg várakoztunk a felszállásra, és azt mondtam neki: "Azt hiszem rájöttem a megoldásra. Találnunk kell valamit, amivel helyettesíteni tudjuk a vizet a termékben!”

Miután Leïla Hercouet visszatért Franciaországba, csapatának munkatársai el is kezdtek kísérletezni a víz mennyiségének csökkentésével. „Feltettük tehát magunknak a kérdést, hogy ha kivonjuk a vizet, akkor mégis mivel tudnánk helyettesíteni? És aztán persze egyszer csak eszünkbe jutott a vízzel ellentétes hatású anyag az olaj kipróbálása. Szóval így kezdődött az iNOA története.”

„Kis mennyiségű vizet és nagy mennyiségű olajat használtunk. Hagyományos, ammónia tartalmú termékek esetén ennek a fordítottja igaz, ahol 80% a víztartalom, és 20% a többi összetevő. Az olajos vivőközeg technológia ennek ellentettjeként, 60% olajat, állagjavító anyagot és csak kis mennyiségű vizet tartalmaz.”