French Balayage Milky

Fedezzétek fel a L’Oréal Professionnel legújabb, kihagyhatatlan French balayage technikáját, a French Balayage Milky, amellyel ragyogó, krémes tónusú frizurákat alkothattok. 

A L’Oréal Professionnel 1909 óta tökéletesíti a hajfestési technikákat. A márka találmányával, a French Balayage kétlépéses világosítási technikával tökéletesen átmenetes, ultratermészetes végeredmény érhető el. A márka ebben a szezonban is korszakalkotó innovációval rukkolt elő: bemutatjuk a Blond Studio lila színű szőkítő balzsamot.

 

A Dia light színezőkkel kiegészítve a balzsam segítségével két új, a „tejes” hajszíntrend által ihletett frizura alkotható meg: Tejes chai (világosabb haj esetén), és tejes karamell (sötétebb haj esetén), vagyis a krémes tónusú hajszínek ebben a szezonban a világos kávétól a karamellig terjednek.  

 

A szezon legnépszerűbb trendje, a tejszőke által ihletett, két új balayage árnyalat. 

 

A két vadonatúj kreáció kizárólag szalonokban érhető el. A kétlépéses, meghatározott French Balayage felviteli technikát alkalmazó folyamat során a fodrászok a legkiválóbb termékeket használják:  

 

1. lépés: a haj elővilágosítása a L’Oréal Professionnel új Blond Studio lila színű világosító balzsamával. 

2. lépés: személyre szabott tejes tónusú színreceptúrák Dia light féltartós savas hajszínezőkkel. 

 

A technika bármilyen hajtípuson alkalmazható, az eredmény pedig tökéletes átmenetekkel egybesimuló, krémes tónusú, ragyogó tejes hajszín.  

 

Blond Studio: a French Balayage technika fő eszköze. 

 

Mivel a L’Oréal Professionnelnél az innováció soha nem áll meg, új terméket vezetünk be a védjegyünknek számító világosítási portfólió, a Blond Studio részeként. Olajalapú összetételének köszönhetően az új világosító balzsam egy lépésben világosít, és azonnal semlegesíti a nem kívánt árnyalatokat, így az eddigi legjobb, professzionális, ápolt hatású végeredményt biztosítja.   

 

A termék belülről erősíti meg a hajrostot: a citromsavat és glicint tartalmazó, beépített hajkötésvédő hatóanyag megóvja a haj belső szerkezetét. A Blond Studio világosító balzsamban található 29% tápláló olaj még hatékonyabbá teszi a felvilágosító rendszert.  

 

A balayage a frizurák igazi átalakulásának egyik alappillére. A L’Oréal Professionnel speciális, „ahogyan a franciák csinálják” technikai protokollt biztosít az ultratermészetes, kifinomult végeredmény érdekében. A kétlépéses, Blond Studio és Dia light termékeket alkalmazó szolgáltatás tökéletesen átmenetes világosítási technikát és tápláló, fényfokozó színezést egyesít, amelynek eredménye egy káprázatosan ragyogó frizura, amelyben nyoma sincs a nem kívánt rezes árnyalatoknak.