FRENCH BALAYAGE PEARLS

A L’Oréal Professionnel bemutatja ragyogó gyöngyház színhatásokat biztosító új French Balayage Pearl szolgáltatását, amely segítségével káprázatos fényű hajszínek alkothatók. 

 

A tökéletesen egyenletes világosítást és semlegesítő árnyalást ötvöző, új kétlépéses szolgáltatás gyönyörűen dimenzionált, ragyogó gyöngyházfényű színhatásokat biztosít, egy varázslatosan megújult megjelenés elérése érdekében. 

 

Rajta Pearl, kápráztasd el a világot! 

A L’Oréal Professionnel a természetes hatású, egységes végeredményt biztosító, világosítási és árnyalási eljárásokból álló, közkedvelt, egyben klasszikus 2-lépéses French Balayage technikáját most gyönyörű gyöngyház árnyalatokkal egészíti ki, hogy a haj alapszínének világosítása mellett eddig soha nem látott, kifinomult árnyalatokat adjon a hajnak. 

A legújabb gyöngyháztrend kreatív impulzusaival kiegészített klasszikus French Balayage technika természetes hatású, irizáló hajszínek elérését teszi lehetővé. 

A gyöngyház új világa: 5 új Dia light Pearl árnyalat 

A French Balayage Pearl megnyitja előtted a gyöngyház árnyalatok merőben új világát, a rózsaszíntől egészen a könnyen viselhető hamvasig. A 2 irizáló gyöngyház bézs és a 3 hűvös gyöngyház árnyalatból álló termékcsalád minden hajszínhez alkalmazható, a sötét alapszíneket is beleértve. 

A tökéletesen egybesimuló világosítás találkozása a legújabb gyöngyház trenddel: kizárólag professzionális használatra 

A French Balayage tökéletesen egységes világosítással készül, a hajtőtől a hajvégekig, ami pontosan a csíkos balayage ellentéte. A ragyogó, gyöngyházfényben tündöklő professzionális színeredmény eléréséhez mindössze két lépés megétele szükséges: 

1. lépés A tökéletesen lágy átmenetekkel egybesimuló világosítással és az arc körüli dupla keret létrehozásával fénybe burkoljuk az arcot, és a nagyobb tincseken elhelyezett finom gyöngyház árnyalatokkal kiemeljük az arcvonásokat, akárcsak egy melír esetében. 

2. lépés A semlegesítés, a ragyogó fény biztosítása, esetleg a finomabb színhatások elérése érdekében árnyaljuk a hajat, aminek köszönhetően kifinomult gyöngyház hatást biztosítunk a hajszínnek 

Ritka gyöngyszemek: eddig sosem látott árnyalatok 

Tedd különlegessé hajszíned ezekkel az irizáló árnyalatokkal, a visszafogott, de korántsem hétköznapi megjelenésért! A gyöngyházhatással való kísérletezéshez egy profi tippel is szolgálunk: a szín elérni kívánt intenzitásától függően használj 1-3 cseppet a márka vörös boosteréből. Fokozd a sötétebb árnyalat intenzitását egy csepp vörössel, hogy rózsaszínes gyöngyház árnyalatot kapj. 

Professzionális French Balayage Pearl tippek Harriet Stokestól 

A tökéletes balayage titka a haj és az alkalmazott termékek, valamint azok felviteli technikájának ismeretében rejlik. A sikeres balayage legfontosabb elemei:  

Ha azt szeretnéd, hogy az új gyöngyház árnyalat teljes pompájában tündököljön, a színezőt javasolt hatóidő végéig hagyd fenn a hajon. Vedd figyelembe, hogy a French Balayage Pearl szolgáltatás Dia light technológiája a színező gél-krém állagának köszönhetően könnyen és gyorsan alkalmazható. 

Árnyald a hajat mindenhol, kivéve a hajkontúrt, ezt hagyd utoljára, mivel általában a hajkontúr világosítható fel a legkönnyebben, ezért óvatosnak kell lenned, hogy ne telítsd túl. 

A French Balayage alkalmazásánál mindig azt javaslom, hogy az árnyalás egy szinttel világosabb legyen, mint amilyenre előtte világosítottad a hajat, hogy az árnyalat teljes szépségében megjelenhessen a hajban. 

További információkért keresd üzletfejlesztési képviselődet, vagy tájékozódj a Proshopban!
Proshop ajánlat