French Balayage Shadow: drámai megjelenés

A népszerű French Balayage szalon szolgáltatás idén tavasszal egy újdonsággal mutatkozik be! A French Balayage Shadow az eredeti színkeverési technikával dolgozik, csak a még drámaibb kontrasztra fogad. Az eredmény a sötétebb gyökerektől a világosabb végekig való árnyékolás. De még mindig érvényes, hogy az egész frizura természetesnek tűnik.

Professzionális technológia két lépésben új köntösben. 

A French Balayage Shadow alapját képező gyökerek fokozatos árnyékolása az elmúlt három évben a fodrász szakemberek, a hírességek és a média világában is nagyon keresett lett. Ezt mi sem hagyhattuk ki a L’Oréal Professionnelnél, ezért egy új szalonszolgáltatással rukkolunk elő, amely reagál erre a trendre. A L'Oréal Professionnel műszaki termékei innovációinak köszönhetően most még drámaibb színkontrasztot érhet el a gyökerek és a hajvégek között anélkül, hogy ez kompromisszumokba kényszerítené az ügyfelei haját illetően.

Tökéletes színkeverés, tökéletes semlegesítés

Jelentős világosítást s egyben maximális védelmet érhet el a Blond Studio 9 Bonder Inside segítségével. Citromsavat és glicint tartalmazó összetételének köszönhetően ez a technológia akár 9 árnyalatnyi világosítást tesz lehetővé, védi a hajszálakat és feszesen tartja a haját. A professzionális fodrásztechnikákkal kombinálva minden French Balayage technika, tökéletesen kevert színt s egyben kontrasztos árnyalatot hoz létre.

Dia light a gyönyörű ragyogásért

A második lépés, mint minden más balayage esetében, egy tápláló gloss a Dia light színekkel. Ez a professzionális technológia semlegesíti az alap világosítást, és tápláló ragyogást kölcsönöz a hajnak. A géles-krémes textúrájú Dia light színek savas pH összetétele minden világosítás után lezárja a haj kutikuláját. Visszaadja a világosított haj szépségét és 30%-kal tápláltabbá teszi azt*. Az árnyalatok széles skálájából választhat a tökéletes semlegesítés és az így létrejött French Balayage Shadow megjelenés érdekében, ügyfelei kívánságára szabva.

Kínálja fel ügyfeleinek az új French Balayage Shadow-t, és hozzon létre divatos természetes árnyékolást a kiemelt gyökerektől a világosabb végekig. 

*műszeres teszt 

Érdekesnek találod?

Kipróbálnád szalonodban az új Dia lightot és a Blond Studio 9 Bonder Inside-ot? A teljes ajánlatot megtalálod a Proshopban.

 

Fodrász vagy?

Ha igen, és szeretnél többet megtudni a velünk való munkavégzésről, kattints ide, add meg az  elérhetőségedet, és felvesszük Veled a kapcsolatot.