French Glossing a tökéletes színekért

Tökéletesen egybeolvadó színekre és gyönyörűen ragyogó hajra vágynak a vendégeid? Váltsd valóra az álmaikat a L’Oréal Professionnel új French Glossing szalonszolgáltatásával, amely egyszerre biztosít exkluzív fényfokozó ápolást, természetes megjelenésű színt, őszhajfedést és káprázatos ragyogást is a hajnak.

A kétlépéses professzionális French Glossing technika a szakma francia kiválóságainak szakértelméből táplálkozik, és tökéletesen ötvözi a haj árnyalását és a maximális ragyogást a hajhosszban – légies könnyedséget adva egyúttal a frizurának. A szolgáltatás tökéletes színeredményt nyújt, felélénkíti a hajszínt, és a vendég igényei szerint semlegesíti a nem kívánt szőkítési alapokat – mindeközben mélyrehatóan táplálja a hajat. Az így megalkotható eredmények kizárólag a szalonban alkalmazott technikák segítségével érhetők el.

 

A French Glossing bevezetésével egyidejűleg, a szolgáltatáshoz kapcsolódóan bemutatjuk a vadonatúj Cleart és az ikonikus Dia light színezők nyolc új árnyalatát is.

French Glossing protokoll

 

1. lépés: iNOA vagy Majirel oxidációs festékkel végzett hajfestés, a tökéletes fedőhatás eléréséhez, illetve a lenövésben megjelenő ősz hajszálak eltüntetéséhez.

 

2. lépés: Savas fényfokozó árnyalás Dia light színezőkkel a hajhosszban, a hajszín felfrissítéséhez, illetve tündöklő fény, valamint szemmel láthatóan erősebb és tápláltabb haj biztosításához – a hajszálak elnehezítése nélkül.

Dia light

 

A French Glossing szolgáltatás lelke az exkluzív Dia light technológia, amely rendkívül kíméletes a hajhoz. Az ammóniamentes színezők használatával 30%-kal tápláltabb* lehet a haj, és akár hat héten át tartós maradhat a színeredmény*. Savas pH-értéküknek köszönhetően kétszer olyan ragyogó lesz a hajrost, miközben semlegesíteni lehet a nem kívánt árnyalatokat. A termékek emellett extra tápláló hatást is biztosítanak. Egyedülálló, gél-krém állagának köszönhetően a Dia light könnyedén felvihető a hajra.

További újdonságok

 

  • A Clear új, gazdaságosabb, 250 ml-es kiszerelésben kapható. Bármelyik Dia light színezőhöz hozzáadva tompítja a kiválasztott árnyalatot, valamint folyékonyabb állagú keverék elkészítését teszi lehetővé, így könnyebbé és gyorsabbá válik a felvitel, miközben ápoló tulajdonságainak köszönhetően gyönyörű megjelenés kölcsönözhető a színezővel árnyalt hajnak.
  • Az új csomagoláson megújult színminta segíti a könnyebb eligazodást, amelynek alapján a Dia light színei könnyebben megfeleltethetők a Majirel árnyalatainak.
  • A Dia light színválasztéka most 8 új, a meglévő színpalettát tökéletesen kiegészítő árnyalattal bővül – a legsötétebbtől a legvilágosabb színekig: 3 / 5.11 / 5.20 / 6.35 / 7.3 / 8.43 / 9 / 9.2.

 

A L’Oréal Professionnel a French Glossing esetében sem feledkezik meg a fenntarthatóságról: az új szolgáltatást a víz- és energiatakarékosság szempontjainak figyelembevételével terveztük meg.

 

  • A Cleart is tartalmazó keverékeket könnyebb leöblíteni, ami akár harmadával is csökkentheti a vízfelhasználást** minden szolgáltatásnál.
  • A tubus újrahasznosítható, és 95%-ban újrahasznosított alumíniumból készült.
  • A kartoncsomagolás és a kupakok*** teljes mértékben újrahasznosíthatók, és újrahasznosított anyagokból készülnek.

 

A French Glossing révén egy hétköznapi protokoll teljesen új megvilágításba helyezhető: az exkluzív hajfényfokozó árnyalás nem pusztán tökéletesen harmonizáló színeredményt, de gyönyörű tápláltságot is biztosít a hajnak. A szolgáltatás kizárólag L’Oréal Professionnel szalonokban érhető el. Ajánld szeretettel vendégeidnek!

 

*Műszeres teszt alapján.

**A hajhossz öblítésére felhasznált víz mennyiségét, az iNOA alkalmazása során szükséges vízfelhasználással összehasonlító műszeres teszt alapján.

***A pigmentek és az adalékanyagok kivételével.

 

French Glossing Bronze

 

Lenőtt haj festése, ősz hajszálak elfedése és színek újjáélesztése. Mi a közös bennük? Az ügyfelek mindhárom leggyakoribb kérésére létezik egy egyszerű válasz: népszerű professzionális French Glossing technika az idén új, forró bronz trenddel. Bemutatjuk a szeptembertől kapható French Glossing Bronze újdonságot.  

Csábítsa vissza az ügyfeleit a szalonba

A bronzos megjelenés 2019-ben mind a sminkek, mind a hajfestés terén egyre népszerűbb, ezért mi a L'Oréal Professionnelnél úgy döntöttünk, hogy reagálunk erre a trendre, és modernizáljuk ikonikus French Glossing szolgáltatásunkat. Az új French Glossing Bronze lehetővé teszi, hogy a nyár után kibővítse és felfrissítse szolgáltatásai kínálatát annak érdekében, hogy még a legigényesebb ügyfeleket is megszólítsa és visszacsábítsa szalonjába.

Tökéletes színezést és fedést biztosít az ősz hajtöveknél egy sötétebb árnyalattal, amely finoman elegyedik a két tónusú világosabb színű hajjal. Végeredményben a meleg és hideg tónusok olyan finom egyensúlyát kínálja, amelynek elérésére csak szakemberek képesek a szalonban.

A French Glossing kétlépéses titka 

1. lépés: A lenőtt vagy ősz haj tökéletes színezése és elfedése Majirel vagy iNOA oxidáló festékkel. A többdimenziós hatás érdekében a tartós szín részben a hajközépre is felvihető.

 

2. lépés: Vigye fel a hajra az ammóniamentes Dia light savas alapú festéket. Anélkül éleszti újjá a szín élénkségét, hogy elnehezítené vagy érzékenyebbé tenné a festett hajat. A Dia light géles-krémes formulájának köszönhetően a haj a festés előtti állapotához képest 30%-kal tápláltabb és 2x fényesebb lesz.* 

*festés előtti állapottal összehasonlítva. Eszközalapú vizsgálat.

✨FEDEZD FEL A SZÍNKÍNÁLATOT! ✨

Színkombinációk végtelen választéka

Szeretne intenzív, tetszőleges ügyfélre szabott színeredményt elérni? Vegye igénybe a vadonatúj innovatív Dia light boostereket.

6 univerzális, savas alapú, tiszta csillogású festékről van szó, amely minden ügyfele kívánságát kielégíti: 

  • SEMLEGESÍTI a nem kívánt csillogást, 
  • INTENZÍVEBB kívánt csillogás biztosít, 
  • EGYEDÜLÁLLÓ méretre szabott kreatív színeredményekkel. 

A Dia light booster 6 új árnyalata végtelen színkombinációk létrehozását teszi lehetővé. A kreativitását többé már semmi nem fogja korlátozni. Az eredmény mindig tökéletesen elegyített, természetes hatású, túlszaturálás nélküli French Glossing lesz, láthatóan jobb hajminőséggel, sugárzó fénnyel és hosszantartó színnel.

Inspirációt keres? Látogasson el profiljainkra a közösségi médiában, vagy tekintse meg, hogy hogyan varázsolnak kollégái új színárnyalatokat a Dia light boostereknek köszönhetően. 

INSTAGRAM