French Glossing Bronze

Lenőtt haj festése, ősz hajszálak elfedése és színek újjáélesztése. Mi a közös bennük? Az ügyfelek mindhárom leggyakoribb kérésére létezik egy egyszerű válasz: népszerű professzionális French Glossing technika az idén új, forró bronz trenddel. Bemutatjuk a szeptembertől kapható French Glossing Bronze újdonságot.  

Csábítsa vissza az ügyfeleit a szalonba

A bronzos megjelenés 2019-ben mind a sminkek, mind a hajfestés terén egyre népszerűbb, ezért mi a L'Oréal Professionnelnél úgy döntöttünk, hogy reagálunk erre a trendre, és modernizáljuk ikonikus French Glossing szolgáltatásunkat. Az új French Glossing Bronze lehetővé teszi, hogy a nyár után kibővítse és felfrissítse szolgáltatásai kínálatát annak érdekében, hogy még a legigényesebb ügyfeleket is megszólítsa és visszacsábítsa szalonjába.

Tökéletes színezést és fedést biztosít az ősz hajtöveknél egy sötétebb árnyalattal, amely finoman elegyedik a két tónusú világosabb színű hajjal. Végeredményben a meleg és hideg tónusok olyan finom egyensúlyát kínálja, amelynek elérésére csak szakemberek képesek a szalonban.

A French Glossing kétlépéses titka 

1. lépés: A lenőtt vagy ősz haj tökéletes színezése és elfedése Majirel vagy iNOA oxidáló festékkel. A többdimenziós hatás érdekében a tartós szín részben a hajközépre is felvihető.

2. lépés: Vigye fel a hajra az ammóniamentes Dia light savas alapú festéket. Anélkül éleszti újjá a szín élénkségét, hogy elnehezítené vagy érzékenyebbé tenné a festett hajat. A Dia light géles-krémes formulájának köszönhetően a haj a festés előtti állapotához képest 30%-kal tápláltabb és 2x fényesebb lesz.* 

*festés előtti állapottal összehasonlítva. Eszközalapú vizsgálat.

✨FEDEZD FEL A SZÍNKÍNÁLATOT! ✨

Színkombinációk végtelen választéka

Szeretne intenzív, tetszőleges ügyfélre szabott színeredményt elérni? Vegye igénybe a vadonatúj innovatív Dia light boostereket.

6 univerzális, savas alapú, tiszta csillogású festékről van szó, amely minden ügyfele kívánságát kielégíti: 

  • SEMLEGESÍTI a nem kívánt csillogást, 
  • INTENZÍVEBB kívánt csillogás biztosít, 
  • EGYEDÜLÁLLÓ méretre szabott kreatív színeredményekkel. 

A Dia light booster 6 új árnyalata végtelen színkombinációk létrehozását teszi lehetővé. A kreativitását többé már semmi nem fogja korlátozni. Az eredmény mindig tökéletesen elegyített, természetes hatású, túlszaturálás nélküli French Glossing lesz, láthatóan jobb hajminőséggel, sugárzó fénnyel és hosszantartó színnel.

Inspirációt keres? Látogasson el profiljainkra a közösségi médiában, vagy tekintse meg, hogy hogyan varázsolnak kollégái új színárnyalatokat a Dia light boostereknek köszönhetően. 

INSTAGRAM