iNOA RED NEBULA

Az L'Oréal Professionnel bemutatja a hajfestés területének legújabb innovációját - az iNOA Red Nebulát. Ez a forradalmi trend végtelen lehetőségeket kínál a kreativitás és a modern technológiák összekapcsolására a vörös árnyalatok világában. Tudjon meg többet arról, hogy ez a trend hogyan kapcsolja össze a technológiát és a szakmai készségeket.

Az Új Vörös Árnyalatok Hulláma

Az iNOA paletta bemutatásával azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a szépség különböző árnyalataiba hatoljunk be. Több mint 90 árnyalat széles palettájával minden nő megtalálhatja saját egyéni megjelenését, és az iNOA [iD] diagnosztikával személyre szabott szolgáltatást kínálhat a vendégeknek. Az iNOA [iD] szakmai diagnosztikájának köszönhetően olyan személyre szabott szolgáltatást kínálhat vendégeinek, amely magába foglalja az ősz haj százalékának becslését, a kívánt fedési módot, a hajtő és a hajhossz árnyalatát, mindezt az egyéni igényeknek és kívánságoknak megfelelően.

A vörös árnyalatok domináns témává váltak a hajfestési trendek terén. Az iNOA Red Nebula új világot mutat be a vörös árnyalatok terén, meleg és hideg tónusokkal.

Technológiai Fejlődés

Az iNOA alapja az exkluzív ODS technológia, amelyet az iNOA Red Nebula DM5 Chromatic és Carmilane összetevőivel bővítettünk. Ezek az összetevők intenzív, élénk és hosszan tartó festék eredményeket biztosítanak.

Az Egyedi Szépség Ünneplése

Az innovatív sorozat 2 ikonikus árnyalatot kínál: a .26-ot, amelyek 4 és 5 tónusmagasságokban érhetők el. Ezek az árnyalatok meleg és hideg tónusokat kombinálnak, létrehozva egy lenyűgöző színhatást.

Professzionális Kombináció

A hajfestés legújabb trendjei képesek megváltoztatni a professzionális szolgáltatásokat. Az iNOA Red Nebula segítségével összekapcsolhatja szakmai készségeit a modern technológiákkal, és vendégeinek egy időtálló élményt nyújthat.

A Szín Paletta Megújítása

Bemutathatja vendégeinek a 3 ikonikus megjelenést, amelyek az új generációs vörös árnyalatokat tartalmazzák. A DM5 és a Carmilane technológia kombinációjával lenyűgöző eredményeket érhet el.

Az iNOA Red Nebula a kreativitás és az innováció összekapcsolásának szimbóluma a vörös árnyalatok világában. Vegyen részt ebben a technológiai kihívásban, és legyen része az új hajszín festés korszakának az iNOA Red Nebula segítségével a L'Oréal Professionnel-től.

FEDJE FEL AZ iNOA RED NEBULA