L'Oréal Access: képzés határok nélkül

Az Access egy egyedülálló projekt és a legnagyobb digitális oktatási platform, amely összekapcsolja a fodrászokat a világ minden tájáról. Csak néhány kattintás, és beléphetsz a L'Oréal Professionnel korlátlan információinak, inspirációjának és ismereteinek a világába!

A tapasztalatok és az inspiráció összegyűjtése a lehető legjobb módszer a fodrászaid álmainak teljesítésére. A L'Oréal Access-nek köszönhetően, ezek ingyen és korlátozások nélkül rendelkezésre állnak. Ez az oktatási platform gyakorlatilag korlátlan és határtalan! Mi mindent találhatsz meg benne? 

  • Tematikus képzés és képzési anyagok,
  • az események ismétlése a L'Oréal Professionnel Akadémián belül,
  • előzetes tájékoztatás az új termékekről,
  • tippek és trükkök az összes festési technika elsajátításához, 
  • trendek és útmutatók, 
  • tanácsok és ajánlások a vállalkozásával kapcsolatban, 
  • gyakorlati ismeretek hazai és külföldi művészi fodrászoktól. 

Folyamatosan frissítjük a L'Oréal Professionnel oktatási platform tartalmát, és konzultálunk olyan fodrászokkal, akik munkájukban és gyakorlatukban a csúcsminőségű szakemberek közé tartoznak. Nincsenek üres szavak, elavult információk, sekély tartalom - mindig a legjobbat nyújtjuk, ezt garantálni tudjuk!

L'Oréal Access

Szeretnél a L'Oréal Access részévé válni?

Végezd el az egyszerű regisztrációt, amely semmire nem kötelez, és élvezd az oktatók és a profi fodrászok elméleti és gyakorlati ismereteinek korlátlan hozzáférését. Rombold le a határokat, hagyd figyelmen kívül a korlátokat és képezd magát bárhonnan és bármikor. A platform mobiltelefonokon, táblagépeken és számítógépeken is működik.  

Legyél válogatós és válaszd ki pontosan azt, amire szükséged van: webes szemináriumok, oktatóvideók, letöltések… Vagy vegyél részt online tanfolyamokon és szerezz minősítést! 

Az Accessen mindenki megtalálja a neki tetsző tartalmakat!

További információ a Lorearaccess.com-on.