A Metal Detox csökkenti a hajtöredezés kockáz

A hajfestési, balayage és szőkítési szolgáltatások professzionális garanciája.

 

A Metal Detox kezelés akár 87%-kal* csökkentheti a hajtöredezés kockázatát és megbízhatóvá teheti a színeredményeket anélkül, hogy bármilyen módon befolyásolná a világosítás mértékét vagy a pigmentek hatáskifejtését a hajban.

*Műszeres teszt: Metal Detox előkészítő ápoló + technikai szolgáltatás + sampon + pakolás

Hajfestés, balayage és szőkítés közben adódó probléma: fémrészecskék jelenléte a hajrostok belsejében.

Az Ioanninai Egyetem közreműködésével végzett 7 évnyi kutatás után felfedeztük, hogy a hajban lerakódott fémrészecskék (különösen a réz) hajfestés, balayage és szőkítés során reakcióba lépnek az oxidálószerrel, ami fokozza a haj töredezésének kockázatát, illetve kevésbé megbízható színeredményekhez vezethet.

A hajban lerakódott fémrészecskék mennyisége függ a lakóhelyünk vizének minőségétől, valamint a hajunk porozitásától. Még a legtisztább csapvíz is tele lehet fémrészecskékkel. Ennek oka az erózió, azaz a víz vízvezetékekre gyakorolt pusztító hatása. Minden hajmosás alkalmával újabb fémrészecskék rakódnak le a hajban. 

Minél porózusabb a haj annál több fémrészecske kerül a hajrostokba, mivel azok szivacsként szívják azokat magukba. A hajban előforduló magas fémrészecske-koncentráció (30 ppm vagy annál magasabb) kockázati tényezőt jelent hajfestés, balayage és szőkítés során.

[Technológia]

Glicoamine. Ez a molekula elég kicsi ahhoz, hogy célzottan hasson a hajrostok belsejében lerakódott fémrészecskékre. Amint oda bejut azonnal körbefogja és megköti a fémrészecskéket, még akkor is, ha azok hajroston belüli elhelyezkedése egyenetlen. Más szóval a Glicoamine semlegesíti a fémrészecskéket, legyenek azok bárhol is.

 

SZABADALMAZTATOTT INNOVÁCIÓ

Glicofiller: Meggátolja a fémrészecskéket tartalmazó víz túlzott mértékű felvételét. A hajfelszínen Védőpajzsot képez a hajrostok körül és feltölti a mikroszkopikus repedéseket. A hajrost belsejében A haj belső szerkezetébe hatolva segít feltölteni a hajszálakat egészen a hajkéregig.

Fémrészecskéket semlegesítő előkészítő ápoló

A 10% Glicoamine molekulát és Ionene technológiát tartalmazó ápoló a hajrostokban lerakódott fémrézrészecskék semlegesítése által segít megóvni a hajszálak épségét a kémiai szolgáltatások ideje alatt. Ezzel egy időben lehetővé teszi a pigmentek optimális lerakódását a hajrostokban1, és nem befolyásolja a szőkítés folyamatát. Hozzájárul a hajszálak épségének megőrzéséhez1, aminek köszönhetően a színeredmény optimális és homogén lesz1

Előmosás előtti ápolás otthoni használatra

 

1 perc alatt képes akár 1 millió mikroszkopikus repedést feltölteni a hajban*. Minél porózusabb a haj, annál több fémrészecskékkel telített vizet szív magába. A mosás előtti ápoló képes akár 1 millió mikroszkopikus repedést feltölteni a hajban, meggátolva ezáltal a túlzott vízfelvételt.

 

Akár 96%-kal kevésbé töredezett haj.* Akár 25x erősebb hajrostok.* Akár 72 órán át hidratált haj, sima hajfelszín és selymes tapintás.* Porozitás elleni technológiával készült.*** Azonnal könnyű fésülhetőséget biztosít bármilyen hajtípus esetén. Mélyen behatol a hajrostok belsejébe, és hosszan tartó ápolást nyújt.

 

*A Metal Detox mosás előtti ápoló használatát követően végzett műszeres tesztek alapján.

***A Metal Detox mosás előtti ápoló, sampon, pakolás és olaj 10-szer megismételt együttes alkalmazását követően végzett műszeres tesztek.

Fémrészecskéket eltávolító sampon

A Glicoamine molekulát és Ionene technológiát tartalmazó sampon hozzájárul a hajrostok tökéletes megtisztításához azáltal, hogy segít eltávolítani a hajban lerakódott fémrészecskéket, pl. a rezet1. Használata után a haj egészséges megjelenést és tündöklő fényt nyerhet. 

A fémrészecskék lerakódásától védő pakolás

A Glicoamine molekulát és Ionene technológiát tartalmazó pakolás segít megóvni a hajrostokat a nem kívánt fémrészecskék lerakódásától, aminek köszönhetően hozzájárul a haj porozitásának csökkentéséhez. Használata után a haj mélyrehatóan táplált lehet. 

A fémrészecskék lerakódásától védő balzsam

A 2% Aminosilane és Ionene technológiákkal gazdagított könnyű textúrájú balzsam emulgeálás után lágy habot képez a hajon, gyorsan beszívódik a hajrostokba, amelyeket segít megerősíteni2. Tökéletesen körbevesz minden egyes hajrostot, így a haj védetté válhat a nem kívánt fémrészecskék lerakódásával szemben és fényesebb lehet.

1Műszeres tesztek: Metal Detox előkészítő ápoló + technikai szolgáltatás + sampon + pakolás.

2Műszeres tesztek: Metal Detox előkészítő ápoló + technikai szolgáltatás + sampon + balzsam.

3A Metal Detox koncentrált összetételű olajjal végzett műszeres teszt alapján.

Metal detox koncentrált összetételű olaj

Ez a Glicoamine molekulával dúsított koncentrált olaj megvédi a hajat a fémrészecskék lerakódásától, így megakadályozza a hajszálak töredezését és a hajszín elváltozását.3 Hővédelmet biztosít a hajnak akár 230 °C-ig. Használata után a haj azonnal érezhetően erősebb és táplált.

Az olajat az egyedülálló know-how-nak köszönhetően hozhattuk létre – a glükózamin molekulát három lépésben és három fázisban adjuk hozzá:  

 • Az olajat a szokásosnál 40-szer gyorsabb keverési sebességgel mikrocseppekre bontjuk.
 • A glükózamin molekulát a vizes fázisban lévő termékbe fecskendezzük. 
 • Az olajkoncentrátumot egyedülálló használati előnyeiért mikrogélként stabilizáljuk.

Az olajkoncentrátum tökéletes megoldást nyújt bármilyen hajtípus töredezésének megállítására.5 Egyszeri használattal is táplálja és regenerálja a hajat – 97%-kal4 csökkenti a hajtöredezést – a haj kétszer fényesebb, a színeredmények pedig megbízhatóak4. Nedves és száraz hajra is használható.  

Miért válasszuk a Metal Detox olajkoncentrátumot: 

 • 2x jobban táplálja a hajat4,
 • hővédelem 230 °C-ig4,
 • erősebb haj, 
 • 4x kevesebb kreppesedés4,
 • könnyű állag, amely nem lapítja le a hajat,
 • addiktív Metal Detox illat.

4A Metal Detox olajkoncentrátum műszeres vizsgálata alapján

5Napi használat esetén

Metal Detox Krém

A  hajban maradó ápolókrém Glicoamine molekulával gazdagított. Ez az egyetlen olyan hatóanyag, amely képes eltávolítani a fémet a hajrostokból. A forradalmi Metal Detox protokoll véget vet a haj töredezésének és a hajszín elváltozásának. A Metal Detox protokoll most egy új lépéssel bővült, amely minden típusú hajat képes megvédeni az UV-sugárzástól.

Az egyedülálló összetételű, magas fokú védelmet nyújtó Metal Detox ápolókrém számos előnnyel rendelkezik: nagy hatékonysággal véd a töredezés ellen, hosszan tartó színeredményt, valamint hővédelmet és UV-sugárzás elleni védelmet biztosít. Mind a hajtöredezés, mind a hajszín elváltozása ellen hatékonyan lép fel. 

 • Óvja a hajat az UV-sugárzás okozta károsodással szemben, és hővédelmet biztosít akár 230 °C-ig.4
 • A réz akár 48%-át is eltávolítja. 5
 • Krémesen olvadó, azonnal beszívódó, könnyed textúra.
 • Akár 72 órán át tartó, intenzív hidratáló hatás. 4
 • Hosszan tartó szöszösödés elleni védelem: akár 83%-kal definiáltabb hajat eredményez.4
 • Minden hajtípusra használható

4Műszeres teszt alapján.

5Réz mennyisége 10 alkalmazást követően.

Lepje meg ügyfeleit, és mutassa be nekik a Metal Detox termékcsalád új kiegészítőjét! Az olaj önmagában is hatásos, de samponnal és maszkkal kombinálva az eredmény megsokszorozódik és látványosabb. Feltétlenül tájékoztassa erről ügyfeleit!