Professzionális ápolás: hullámos&göndör hajra

Göndör vagy hullámos hajú ügyfeleid esetén mindig azon gondolkodsz, hogy milyen kezelés felelhetne meg a  legjobban speciális igényeiknek? Többé már nem kell! Bemutatjuk az úttörő új professzionális hajápoló és hajformázó Curl Expression termékcsaládot, amely kifejezetten a finoman hullámos, göndör vagy alulhidratált frizurák tulajdonosai számára került kifejlesztésre. A Curl Expression segítségével többé nem kell kompromisszumot kötnie, és megadhatja ügyfeleinek a kívánt hidratáltságot, formát és göndörséget.

Végre személyre szabott speciális ápolás 

Tudta, hogy a Z generáció 61%-ának hullámos vagy göndör a haja? Ezért szinte hihetetlen, hogy ennek ellenére a fodrászok a szalonokban világszerte gyakran nem csak a tapasztalatot, hanem az ilyen típusú, különleges igényű frizurákra alkalmas speciális termékeket is hiányolják. Mi a L´Oreál Professionnel-nél felfedeztük ezt a hiányosságot, és úgy döntöttünk, hogy változtatunk rajta! És éppen ezért a világ minden táján dolgozó göndörhaj-szakértőkkel közösen kifejlesztettük a sok ember életét pozitívan befolyásoló új Curl Expression termékcsaládot. 

Hatékony összetétel

Mi áll e hullámos és göndör hajra szánt új termékcsalád hihetetlen hatásai mögött? A három hatóanyagot tartalmazó különleges összetétele. A glicerin hosszan tartó hidratálást biztosít még a legszárazabb hajszálak esetén is. Az Urea H még a legfinomabb göndör hajat is védi. És végül a hibiszkuszmag-kivonat csodálatos hidratáló, erősítő és lágyító tulajdonságokkal rendelkezik.

A Curl Expression termékcsalád egyedisége abban rejlik, amit a göndör és hullámos hajnak kínál: 

2X TÖBB HIDRATÁLÁS*
11X TÖBB FORMA*
37%-KAL GYORSABB SZÁRADÁS** 
48H TÖREDEZÉS ELLENI VÉDELEM***

*10 in 1 Cream in mousse-szal végzett instrumentális vizsgálat 

**Drying Accelerator-ral végzett instrumentális vizsgálat

***Curls Reviver-rel végzett instrumentális vizsgálat.

Akár decens hullámok, akár bájos fürtjei vannak, a Curl Expressiont minden hullámos és göndör haj tulajdonos értékelni fogja, miután a professzionális kezelésnek köszönhetően hangsúlyt nyer a frizura természetes formája. A hab a tortán az egész termékcsalád összetéveszthetetlen, lenyűgöző és érzéki illata. 

Ápolási és formázási segédeszközök a tökéletes hullámokért és fürtökért

A Curl Expression termékcsalád olyan ápoló és formázó termékeket tartalmaz, amelyek korlátozás nélkül engedik érvényesülni a finom, hullámos, göndör vagy alulhidratált haj formáját.

Az Anti build up sampon kíméletesen eltávolítja a lerakódásokat, és anélkül biztosítja a haj számára a szükséges hidratálást , hogy viszketne a fejbőr vagy túlzottan kiszáradna a haj. A sampon könnyű textúrájú, gyorsan habzik, és más Serie Expert termékcsaládokkal kombinálva is használható. 

Az intenzíven hidratáló maszk mélységében hidratálja, így könnyen kifésülhetővé varázsolja a hullámos és göndör hajat a szabadon leomló vonzó megjelenés és természetes érzet érdekében. Vigye fel a maszkot a samponnal megmosott és törölközővel száraz törölt hajra, majd a haj érzékenységétől függően hagyja rajta 2-10 percig. Ezután alaposan öblítse le, majd szárítsa meg.

Curls Reviver ápoló vízköd, amely minden reggeli ébredést követően azonnal életet lehel a göndör frizurába. Ugyanakkor 48 órás védelmet nyújt a töredezés ellen.*Mindennapos használatra alkalmas, ideálisan reggel, közvetlenül ébredés után, vagy a göndör haj újjáélesztésére a szalonban száraz vágás során. A rugalmas hullámokra és fürtökre fokozatosan, 20 cm távolságából alkalmazza.

*Instrumentális vizsgálat Curls Reviver-rel.

A Density Stimulator nagy segítség a változó formájú göndör és hullámos frizurájú nőknek, valamint a hajmegterhelő fonott frizurák okozta alopeciában szenvedőknek. Stimulálja a hajhagymákat a több haj és a sűrűbb kinézet érdekében. A porlasztónak köszönhetően pontos felvitel érhető el. Masszírozza be a bőrbe, és ne öblítse le! A viszkető érzés enyhítése érdekében használhatja fonott frizuráknál is.

A Density Stimulatorral mindössze 3 hónap* alatt sűrűbb kinézetű frizurát érhet el.

*Klinikai vizsgálat 292 önkéntessel 3 hónapon keresztül.

 A 10 in 1 Cream in mousse egy felülmúlhatatlan, öblítés nélküli, 10 hatású hajformázó kezelés. A krém mélyreható kondicionáló hatása a hab könnyedségével kombinálva a hajban tökéletesen feloldódó tejszínhabszerű textúrát eredményez. Finoman masszírozza a habot a hajvégektől haladva a hajszálak mentén, és ne öblítse le.

1. 11x több forma*

2. mélyreható hidratálás 

3. hajszálak erősítése 

4. nedvesség elleni védelem 

5. hővédelem akár 230°C-ig* 

6. lágy frirzura

7. engedelmes haj érzet 

8. dörzsölés elleni védelem 

9. egyszerű alkalmazás 

10. sokoldalú styling termék

* 10 in 1 Cream in mousse Instrumentális teszt

A Long lasting intensive moisturizer a tartósan selymes, sima érzés érdekében intenzíven hidratálja a hullámos és göndör hajat. Ezenkívül 230°C-ig* hővédelmet biztosít, és a SteamPod professzionális gőzölős vasalóval együtt használható. Vigyen fel egy kis mennyiségű terméket az ujjbegyére, és egyenletesen oszlassa el a hajszálak mentén. Minél szárazabb a haj, annál több terméket használhat.

*Long lasting intensive moisturizer instrumentális teszt. 

A Definition Activator egy a hullámos és göndör haj formáját a hajtövektől a hajvégekig tökéletesen kiemelő krémes gél. A hajra úgy kell felvinni, hogy az egyes tincseket az ujjunkra göndörítjük. Ez a termék is véd 230°C-ig* a hő ellen, 12-szer több forma* és 3x több hidratálást biztosít, kevesebb töredezéssel*.

*Definition Activator instrumentális vizsgálat.

Ultrafinom termékcsepp-mikrodiszperziójának köszönhetően a Drying Accelerator felgyorsítja a hullámos és a göndör haj száradási folyamatát. Utolsó lépésként alkalmazza, mielőtt hagyná a hajat a levegőn megszáradni, vagy mielőtt hajszárítóval vagy diffúzorral megszárítaná. Akár 37%-kal gyorsabb száradást* tesz lehetővé, miközben 48 órás töredezés elleni védelmet nyújt*. 

*Drying accelerator instrumentális vizsgálat.

Adja meg a legjobb ápolást a finom, hullámos, göndör vagy alulhidratált hajú ügyfeleinek a Curl Expression segítségével, és segítsen nekik kifejezni és megformázni fürtjeiket!

Vélemények PROktól

Juhász Bence, fodrász 

L’Oréal Professional Magyarország 

Nagyon szeretjük a L’Oréal Professional új, Curl termékcsaládját. Illata az, ami elsőként mindenkit magával ragad. Nagyon tetszik, hogy a hullámos illetve göndör hajat úgy hidratálja vissza, hogy közben nem nehezíti el. Gyönyörű loknikat tudunk vele szárítani. Külön öröm számunkra, hogy szulfát, szilikon és parabén mentes.