SÖTÉT ELEGANCIA: iNOA Black Abyss

Vesd bele magad a mélybe, és hajszíned kiválasztásánál adj még több teret az önkifejezésnek az iNOA új Black Abyss színkollekciójával, amelyet Földünk legmélyebb pontjának világa ihletett. 

Fedezd fel újra a fekete szín átütő erejét a L’Oréal Professionnel Black Abyss kollekciójának jóvoltából, és próbáld ki a valóság határait feszegető, iNOA festékekkel készült 9-féle fekete PRO színösszeállítás egyikét. A Föld legsötétebb mélytengeri árkait idéző Black Abyss egyedülálló, szabadalmaztatott összetételű termékek és PRO hajfestési receptúrák segítségével kínál kivételes élményt a szalonban, és elképesztő intenzitású fekete színeredményeket biztosít – ammóniamentesen, az olaj erejével. Elérhető 2024 januárjától.  

A Black Abyss az új fekete.  

A fekete szín visszatért! A divat, a popkultúra és a közösségi média ikonjai körében is előtérbe helyezett és előszeretettel viselt hajszín idén óriási reneszánszát éli. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a #blackhair keresőkifejezésre a TikTokon 5 milliárd alkalommal kerestek már rá, így a fekete haj vitathatatlanul bekerült a legnépszerűbb keresési témák közé. A L’Oréal Professionnel Black Abyss kollekció 9-féle PRO színösszeállítású, az iNOA színválasztékának különböző árnyalataival megfűszerezett fekete hajszínből áll. A PRO fodrászoknak így most újabb értelmezésekben mutathatjuk meg a színben rejlő lehetőségeket, hogy a fekete hajszín szerelmeseit határtalan eszköztárral segíthessék önkifejezési vágyaik megvalósításában, és jövőbeli önmaguk megtalálásában. 

Ezeknek a kifinomult árnyalatoknak a megalkotásakor a márka a metaverzum valóságot meghazudtoló színfantáziáiból és a Föld legmélyebb helyeinek számító mélytengeri árkok világából merített inspirációt. A világ legsötétebb fekete árnyalatai több mint 4000 méterrel a tengerszint alatt rejtőznek, az emberi szem számára észlelhetetlen változatosságú árnyalatgazdagságot képviselve.  

A Black Abyss az élénk fekete színmélységek széles kínálatát felvonultató 4 új színkategóriával egészíti ki az iNOA színválasztékát Mindegyikük ragyogó fényben tündöklő hajat és egy leheletnyi barna, vörös, zöld vagy lila árnyalat hozzáadásával földöntúli színeredményeket és akár 100%-os őszhajfedést biztosít.  

A Black Abyss ismételten lehetőséget kínál a PRO fodrászok számára, hogy a professzionális diagnózis alapján személyre szabott és garantáltan árnyalathű színkölteményeket készíthessenek vendégeik számára, és az olajos vivőközeg technológiájának köszönhetően tartós és átütő színeredményeket biztosíthassanak.  

FEDJE FEL AZ iNOA BLACK ABYSS