STEAMPOD 4: PROfesszionális ápolás

Szeretnél tökéletesen egyenes hajat vagy laza hullámokat készíteni vendégeidnek, miközben ápolod is a hajukat? Szerezz be a szalonodba egy SteamPod 4 professzionális gőzölős vasalót, amely a hőkezelés és a hajkondicionálás tökéletes egyensúlyát biztosítja.

Már nem kell kompromisszumot kötnöd a hőkezelés és a haj kondicionálása között!

 A SteamPod 4-gyel mindez elérhető:

Akár 3x gyorsabb hajegyenesítés¹,
akár 2x simább haj¹,
akár 95%-kal kevesebb töredezés.²

¹A SteamPod 4 használatát követően végzett műszeres teszt alapján, gőz és fésű nélkül alkalmazott SteamPod 4 használatával összehasonlítva, 5. típusú (sűrűn göndör) hajon.

²Világosított, 5. típusú (sűrűn göndör) hajon, a SteamPod 4-gyel 15-ször ismételt átfésülést követően mért töredezettség mértéke, gőz és fésű nélkül alkalmazott SteamPod 4 használatával összehasonlítva.

Úttörő szépségápolási technológia

A L’Oréal Professionnelnél, tudományos kutatásaink eredményeit felhasználva, több mint 110 éve igyekszünk a nemzetközi fodrászati színtér utolérhetetlen szaktekintélyévé válni. Annak érdekében, hogy bármilyen hajtípus és bármilyen textúra igényeire hatékony megoldást tudjunk kínálni, 2012-ben megtettük az első lépéseinket a fodrászati csúcstechnológia világában, és egy olyan innovációt mutattunk be, amely túlmutatott a megszokott termékek keretein. Megszületett a SteamPod.

Akkoriban, amikor a hajformázók piaca még közel sem mutatott ennyire robbanásszerű fejlődést, ez a termék egy forradalmi újításnak számított. Korábban két lehetősége volt a vendégeknek, ha formázni szerették volna a hajukat: választhattak hagyományos eszközöket az ideiglenes formázáshoz, vagy kérhettek tartós kémiai hajegyenesítést. A SteamPod bevezetésével a L’Oréal Professionnel új alapokra helyezte a hajformázást, és szabadalmaztatott gőztechnológiájával tartós, mégis könnyedén átalakítható frizurák készítését tette lehetővé.

A SteamPod legújabb, 4. generációja az első univerzálisan használható professzionális hajformázónk. Az új technikai jellemzőket felvonultató, gőzzel működő eszköz segítségével akár 3x gyorsabban végezhető* hajegyenesítés, hullámosítás vagy göndörítés bármilyen hajtípus esetén, akár 95%-kal kevesebb töredezés** mellett, mint egy hagyományos hajformázó alkalmazása esetén. A még fenntarthatóbb használatra tervezett SteamPod 4 külső csomagolása könnyebb lett, és műanyag felhasználása nélkül készült. Az eszközhöz egy hővédőtok is tartozik. Ahogyan azt a kategóriájában legalacsonyabb termékvisszaküldési arány is bizonyítja, a fenntarthatóság a SteamPod 4 tartós kialakításának is a részévé vált.

Továbbra is törekszünk arra, hogy mindenki számára megadjuk a lehetőséget az önkifejezésre a frizurakészítés terén, így a SteamPod 4-nek köszönhetően többé senkinek sem kell egyetlen stílusra korlátoznia magát.

*A SteamPod 4 használatát követően végzett műszeres teszt alapján, gőz és fésű nélkül alkalmazott SteamPod 3 használatával összehasonlítva, 5. típusú (sűrűn göndör) hajon.

**Világosított, 5. típusú (sűrűn göndör) hajon, a SteamPod 4-gyel 15-ször ismételt átfésülést követően mért töredezettség mértéke, gőz és fésű nélkül alkalmazott SteamPod 4 használatával összehasonlítva.

8 ok, amiért érdemes a SteamPod 4-et választani:

  • Intelligens hőmérséklet-szabályozás - másodpercenként 250-szer automatikusan ellenőrzi a hőmérsékletet a megfelelő lemezhőmérséklet biztosítása érdekében.
  • Három hőmérséklet beállítási lehetőség – 180 és 210 °C között minden hajtípushoz.
  • Szabadalmaztatott gőztechnológia – a száraz gőz folyamatos áramlása (0,8 g/min) a láthatóan simább hajért.¹
  • Rendkívül tartós, alumíniumréteggel bevont kerámialapok, amelyek még nagyon intenzív használat mellett is tartósak (egészen pontosan 218 750 hajsimítás, ami több mint 20 évnyi használatot jelent)⁶.
  • Beépített víztartály – töltésenként akár 192 m hajra elegendő.
  • Fésű, amely optimalizálja a gőz eloszlását a maximális simaságért a hajvasalás során.
  • Automatikus kikapcsolás – biztonsági okokból 30 perc inaktivitás után kikapcsol.
  • 360°-ban forgatható kábel 2,5 m hosszúsággal, a még könnyebb formázásért.

¹A SteamPod 4 használatát követően végzett műszeres teszt alapján, gőz és fésű nélkül alkalmazott SteamPod 4 használatával összehasonlítva, 5. típusú (sűrűn göndör) hajon.

⁶ Amennyiben a haj 35 részre van osztva, minden tincsen 2 áthúzással, heti 3 használat mellett.