Személyre szabott oktatás fodrászok számára

A covid-19 körüli helyzet nehéz és kimerítő volt. De sok új lehetőséget is hozott, és aki kihasználta őket, és nem tétovázott, az sokat nyerhetett. A L'Oréal Professionnelnél, az oktatás digitalizálása komoly előrelépés volt. 

Nyerj betekintést kifinomult rendszerünkbe és képezd magad folyamatosan frissülő oktatási anyagainkkal+ Bármikor és bárhonnan…

L'Oréal ACCESS: forradalom a képzésben

A 2021-es év fordulópont a számunkra! Elindítottuk az egyedülálló L'Oréal ACCESS e-learning platformot, amely bónuszok, valamint online és offline tevékenységek széles skáláját kínálja. Mindezt ingyen és szépen "egy fedél alatt". A projekt részeként érdekes webes szemináriumokat, inspiráló videókat, vetélkedő játékokat, teszteket és interaktív oktatási modulokat is találhatsz. Csatlakozz Te is!  

Közösségi hálózatok – mindig, mindekor

Kövesd nyomon a fodrász világ minden trendjét, gyűjts inspirációt és keress információkat! Itt vagyunk számodra a nap 24 órájában, a hét minden napján! Kattints az LP Fodrászok Facebook-csoportunkra vagy az Instagramon az oktatási profilra. 

Találkozzunk élőben is!  

Az élő közvetítések ideális helyet kínálnak a találkozásra, még akkor is, ha a világ jelenlegi helyzete bonyolult. Az élő közvetítések során, amelyekhez ingyen és egy pillanat alatt csatlakozni tudsz, megismertetünk Téged a TOP termékekkel és szolgáltatásokkal, szakembereink pedig különböző hajvágási és a styling trükköket és tippekkel osztanak meg. És mi az elő közvetítés legnagyobb előnye? A flexibilitás! Még akkor is, ha nincs időd élőben becsatlakozni a videók elérhetőek az LP Fodrászok Facebook-csoportban, és hamarosan az Instagram profilunkon is, a lorealpro_education_hu-n.

Webes szemináriumok: Az elmélet a tudás alapja

Ahhoz, hogy bajnok lehess a gyakorlatban, először el kell sajátítani az elméletet. Egészen az alapoktól kezdve. A webes szemináriumaink során minden részletet megvitatunk a technológiával, a termékek használatával és az egyes szolgáltatásokkal kapcsolatban, figyelünk a legfrissebb újdonságokra, még mielőtt piacra kerülnének! A webes szemináriumot megtekintheted az otthonod kényelméből is, majd az elméletben tanultakat beépítheted a szalonodban alkalmazott módszerekbe így is továbbfejlesztve művészetedet. 

Egy nap a szalonban szakértőnkkel

Kombináld a kellemest a hasznossal! Szakértőink pontosan kiképzik a szalonod fodrászait, és új lendülettel és tudással halmozzák el őket. Fodrászaid rengeteg új információt kapnak egy nap alatt, és alaposan megismerkedhetnek a színező rendszerekkel és szalonod szolgáltatásainak bővítési lehetőségeivel. 

Szemináriumok: gyakorlatban is tökéletes!  

Nem szeretnél kihagyni egyetlen lehetőséget sem a tanulásra és a szakmai fejlődésre? Akkor a L'Oréal Professionnel Akadémián tartott szemináriumok pontosan Neked szólnak! Szemináriumaink finomítják az elméletét, és a képzések keretein belül mindent, amit online megtanultál, kipróbálhatsz gyakorlatban is. A képzések babafejeken vagy élő modelleken is történhetnek. És mivel a jó fodrász jó üzletember is, ezért rengeteg képzést kínálunk, amelyek a személyes fejlődéssel, az üzleti és a közösségi hálózatok témáival foglalkoznak.

Indulj el velünk egy profi szalon és az elégedett ügyfelek felé vezető úton! A modern és gyakorlati képzés rendszere elérhető minden szakember számára, aki meg akarja előzni a versenytársakat és szeretné a saját útját járni.  

Az oktatással kapcsolatos további információkért látogass el a L'Oréal Access oldalra vagy keresd a képviselődet!