SZTÁRFRIZÚK: STEAMPOD 4 MOON CAPSULE

A L’Oréal Professionnel mindig egy lépéssel a mezőny előtt jár a fodrászati innováció terén, a limitált kiadású SteamPod 4 Moon Capsule hajformázóval pedig új, kozmikus területeket hódít meg! A futurisztikus hajegyenesítő új dimenziót nyit meg a hajformázás művészete előtt, és ezért egy szalonbol sem hiányozhat.

A SteamPod 4 Moon Capsule egyedülálló gőztechnológiával működik, amely a beépített fésűvel együtt biztosítja, hogy a fodrászok a hagyományos hajegyenesítőknél 95%-kal tartósabb, lélegzetelállító frizurákat készíthessenek. A kíméletes száraz gőznek köszönhetően a készülék bármilyen hajtípuson, akár a legtörékenyebb hajon is alkalmazható. A SteamPod 4 Moon Capsule emellett a kedvenc hajformázó eszközeivel is kompatibilis, ezáltal lehetőséget biztosít a kísérletezésre, hogy igazán különeges frizurákat alkothasson vendégeinek.

A végtelen világűr által inspirált, limitált kiadású készülék lenyűgöző, új színekben tündököl. A végtelen kék, a fémes ezüst és a csillámpor kombinációja a kozmoszt és a Hold-expedíciókat idézi. A 2023. novemberétől elérhető készülék tökéletes választás, ha az idei ünnepi időszaban szeretné meglepni hajrajongó szeretteit.

A futurisztikus kialakítás kapcsolódik a L’Oréal Professionnel víziójához, amely a nőket a technológia segítségével emeli fel. A Moon Capsule kiadás az űrben található végtelen kreativitás szimbóluma. A kozmosz egy eddig fel nem fedezett terület, ahol a lehetőségeknek nincs határa.

Szeretné ön is a szalonjában tudni a limitált kiadású SteamPod Moon Capsule hajformázót? 

Tekintse meg ajánlatunkat itt.