Regenerálja a súlyosan sérült hajat

A L’Oréal Professionnel büszkén mutatja be az Absolut Repair Molecular termékcsaládot, amely új korszakot nyit meg a hajápolás terén. A korszakalkotó termékcsalád akár már egyszeri használatot követően is forradalmi megoldást nyújt az erősen sérült haj regenerálására.* A 2% peptides hajkötésvédővel és 5-féle aminosavval gazdagított termékek molekuláris szinten fejtik ki hatásukat, így megerősítik a hajat, és segítenek helyreállítani rugalmasságát és természetes mozgalmasságát.**

#AbsolutRepairMolecular 

A haj molekuláris szintű regenerálása

Hajkárosodás esetén meggyengül a haj peptidekből álló molekuláris szerkezete. A peptidek peptidkötésekkel összekapcsolódó aminosavcsoportok. Ha ez a peptidlánc meggyengül, annak a haj látja kárát. Kizárólag a peptidek helyreállításával azonban még nem lehet visszafordítani a haj károsodását. A problémát az jelenti, hogy a legtöbb peptid túlságosan nagy méretű ahhoz, hogy vissza tudjon jutni a hajszálakba.

A L’Oréal Advanced Research kutatóintézetének most először sikerült alkotórészeire bontania a peptideket, és külön-külön bejuttatnia azok alkotóelemeit a hajrostba. Egy ultrakoncentrált termékcsaládot hoztak létre, 5-féle aminosavval és akár 2% (az előkészítő ápoló esetén akár 3%) peptides hajkötésvédővel gazdagítva. Ezek az összetevők haj számos problémájával veszik fel a harcot: feltöltik a haj aminosavkészleteit, valamint helyreállítják a haj molekuláris szerkezetét. Ennek a korszakalkotó felfedezésnek köszönhetően még az erősen igénybe vett haj is regenerálható, akár már egyszeri használattal.1

Termékek 

Előkészítő ápoló 

Koncentrált hatóanyag-tartalmú, folyékony állagú, gyorsan beszívódó termék, 3% peptides hajkötésjavítóval és 5-féle aminosavval gazdagítva. Az előkészítő ápoló mélyen a hajrostba hatolva állítja helyre annak molekuláris szerkezetét, ezáltal belülről erősíti meg a hajszálakat.

HASZNÁLATA

Permetezd szórófejjel a hajhosszra és a hajvégekre nedves hajon (2 cm-es leválasztásokban). Mindegyik szekcióra kb. 3 nyomásnyi terméket permetezz. A haj hosszától és dússágától függően összesen kb. 15-20 nyomásnyi termékre lesz szükség. 1-2 percen át, gyengéden dolgozd bele a terméket a hajhosszba és a hajvégekbe az ujjaid segítségével. Ne öblítsd le. Az ápolás következő lépéseként vigyél fel Absolut Repair Molecular sampont a hajra az előkészítő ápoló után.

Sampon 

A regenerálás következő lépését a sampon krémes habja biztosítja. A termék luxus minőségű összetételének köszönhetően megtisztítja a hajat, megkönnyíti a kifésülést, valamint a hozzáadott peptides hajkötésvédőnek és 5-féle aminosavnak hála kiemelkedően hatékony ápolást nyújt. Megerősíti és táplálja a hajat, valamint segít helyreállítani rugalmasságát és természetes mozgalmasságát.2

HASZNÁLATA

Alkalmazd benedvesített hajon vagy az ápolás következő lépéseként az előkészítő ápoló után. Emulgeáld a terméket, amíg dús hab nem képződik a hajon. Alaposan öblítsd le.

Kiöblítendő szérum

A koncentrált hatóanyag-tartalmú, 2% peptides hajkötésvédővel és 5-féle aminosavval gazdagított szérum molekuláris szinten erősíti meg a hajszálak belső szerkezetét. Segít helyreállítani a haj rugalmasságát és természetes mozgalmasságát.2 A haj páratlan, azonnali és szemmel látható megújuláson megy keresztül: ragyogó fényt és selymes tapintást kap.

HASZNÁLATA

Nedves hajra vidd fel. A középső választék felvételével válaszd két részre a hajat. Oszlass el 2-3 nyomásnyi terméket a tenyeredben. Mindkét oldalon oszlasd el egyenletesen a terméket a hajhosszon és a hajvégeken. 1-2 percen keresztül dolgozd bele a szérumot a hajba a két tenyereddel. Simítsd bele a terméket a hajhosszba az ujjaiddal. Alaposan öblítsd le.

PROFI TIPP

Erősebb növésű vagy száraz haj esetén, ha szükséges egészítsd ki a hajszálak belső regenerálását felszíni védelemmel is, és használd az Absolut Repair pakolást.

Hajban maradó ápolókrém

Könnyed állagának köszönhetően az ápolókrém azonnal a behatol a hajszálak belsejébe, és belülről erősíti meg a hajrostokat. A haj kisimul, ragyogó fényt kap, és láthatóan élettel telivé válik. Emellett a káros külső hatásokkal szemben is védelmet élvez. A haj érintésre természetes hatást kelt. Hővédelmet biztosít akár 230 °C-ig.2

HASZNÁLATA

Vidd fel törölközőszáraz hajra. Oszd a hajat két részre. Mindkét oldalon oszlass el egy-egy nyomásnyi terméket a hajhosszon és a hajvégeken. Szükség esetén használhatsz ennél nagyobb mennyiséget is. Ne öblítsd le. Ezután szárítsd meg vagy hagyd szabad levegőn megszáradni a hajat.

Lépj be a hajápolás új korszakába a L’Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular termékcsaládjával.

1 * Az Absolut Repair Molecular sampon, kiöblítendő szérum és hajban maradó ápolókrém együttes használatát követően, a hajrost makromolekuláris szerkezetét vizsgáló műszeres teszt alapján. 

2 ** Az Absolut Repair Molecular sampon, a kiöblítendő szérum és a hajban maradó ápolókrém 2 heti együttes használatát követően végzett fogyasztói teszt alapján.

3 Instrumentális teszt 15 sampon, öblítő szérum és öblítés nélküli maszk alkalmazása után az Absolut Repair Molecular sorozatból.

4 Instrumentális teszt az Absolut Repair Molecular sorozat öblítés nélküli maszk alkalmazása után.