Fedezze fel a Metal Detox olaj erejét

97%-kal kevesebb hajtöredezés*, 2x fényesebb haj*, megbízható színeredmények*. Pontosan ezt az ígéretet és hatást nyújtja a forró szeptemberi újdonság, a népszerű hajápoló termékcsaládot kiegészítő Metal Detox olajkoncentrátum, amely semlegesíti a hajban lévő fémeket.

A Metal Detoxot Önök, a fodrászok és az ügyfelek egyaránt szeretik! Termékcsaládunknak köszönhetően professzionális hajfestést, balayage-t és világosítást nyújthat ügyfeleinek garantált eredménnyel – csillogóbb, kevésbé töredezett hajjal és ragyogó színnel. A háromfázisú professzionális eljárás termékeit és az otthoni használatra szánt sampont és maszkot most egy vadonatúj olajkoncentrátum egészíti ki. 

A glükózamin nevű csoda

A L'Oréal Professionnel laboratóriumaiban felfedeztük, hogy létezik egy molekula, amely képes célba venni és hatékonyan eltávolítani a hajban lévő fémeket, amelyek gyakran okoznak hajtöredezését és bizonytalan színeredményeket. Ez a molekula a Metal Detox termékcsalád csodás összetevője – a glükózamin. Az új olajkoncentrátum is tartalmazza.

Az olajat az egyedülálló know-how-nak köszönhetően hozhattuk létre – a glükózamin molekulát három lépésben és három fázisban adjuk hozzá:  

- Az olajat a szokásosnál 40-szer gyorsabb keverési sebességgel mikrocseppekre bontjuk.

- A glükózamin molekulát a vizes fázisban lévő termékbe fecskendezzük. 

- Az olajkoncentrátumot egyedülálló használati előnyeiért mikrogélként stabilizáljuk.

Nincs több hajtöredezés!

A Metal Detox olaj több, mint 200 tesztben vett részt fodrászszalonok valós körülményei között, és bizonyítottan segíti a hajszálak gyors regenerálódását bármilyen festés, balayage vagy világosítás után. 

Az olajkoncentrátum tökéletes megoldást nyújt bármilyen hajtípus töredezésének megállítására. ** Egyszeri használattal is táplálja és regenerálja a hajat – 97%-kal* csökkenti a hajtöredezést – a haj kétszer fényesebb, a színeredmények pedig megbízhatóak*. Nedves és száraz hajra is használható.  

Nedves hajra:

- egyszerűen felvihető a hajszálak gyökerétől a végükig,

- az olaj belülről gyógyítja a hajszálakat, azonnal tömíti a kutikulát,

- sűrűbb hajkorona terhelés nélkül,

- markánsabb és élénkebb szín.

Száraz hajra:

- gyors felvitel,

- azonnali hajfelszín-regeneráló hatás terhelés nélkül, 

- szilárdabb és szellősebb haj, 

- valóban természetes, egészséges ragyogás,

- selymes tapintás.

Miért válasszuk a Metal Detox olajkoncentrátumot: 

- 2x jobban táplálja a hajat*,

- hővédelem 230 °C-ig*,

- erősebb haj, 

- 4x kevesebb kreppesedés*,

- könnyű állag, amely nem lapítja le a hajat,

- addiktív Metal Detox illat.

Lepje meg ügyfeleit, és mutassa be nekik a Metal Detox termékcsalád új kiegészítőjét! Az olaj önmagában is hatásos, de samponnal és maszkkal kombinálva az eredmény megsokszorozódik és látványosabb. Feltétlenül tájékoztassa erről ügyfeleit!

*A Metal Detox olajkoncentrátum műszeres vizsgálata alapján

**Napi használat esetén