Run Le Hair Show

Láttad már a Run Le Hair Show-t? Még nem? Akkor ezen azonnal változtatnod kell! A L’Oréal Professionnel Paris márka által készített, fodrászoknak szóló Run Le Hair Show webes sorozat segít, hogy mindig képben legyél. Professzionális és trendi tippeket, véleményeket, interjúkat, laborlátogatásokat, mesterkurzusokat, valamint szakmai beszámolókat tartalmaz.  

A Run Le Hair Show százszázalékos digitális élményt nyújt - részben websorozat, részben talk show. A műsor célja a világ fodrászközösségének újraegyesítése, és a fodrászok kulturális befolyásának ünneplése. A L’Oréal Professionnel Paris műsorkészítői ezzel egy időben elhozzák a legfrissebb inspirációkat a világ fodrászai számára, és a show témáinak segítségével lehetőséget biztosítanak a számukra, hogy még tökéletesebbre csiszolhassák szakmai tudásukat.  

Az ismeretterjesztő webes sorozat műsorvezetői: Charlie Le Mindu hajdizájner, Min Kim kolorista és Peggy Frey szépségipari– és divattrendekkel foglalkozó szakújságíró. A sorozat minden része hét blokkból áll, amelyek mindegyike a professzionális fodrászvilág más-más aspektusára fókuszál. A websorozat nemcsak a profi fodrászok, de a vendégkörükbe tartozó hajrajongók számára is rengeteg érdekességet, inspirációt, tippet és trükköt tartogat.  

A műsor 2021-ben indult három fejezettel, és a show 2022-ben is folytatódik. A sorozat La Première c. első részét számtalan profi fodrász nézte meg szerte a világon, és ez az első epizód mára elérte a lenyűgöző két és negyed milliós megtekintést. A második, Color, Color, Color! c. rész a hajfestés témájával foglalkozott - a színmegváltoztatás tudományos hátterétől kezdve a legfrissebb szezonális hajszíntrendek játékos áttekintéséig. 

Ne maradj le Te se a profi fodrászok által profi fodrászoknak és a haj szerelmeseinek készített nemzetközi websorozat következő részéről! Jelöld be a naptáradban az április 4-i dátumot. A népszerű sorozat következő részének címe: Oh My Blonde!  

Tedd kellemesebbé a várakozás napjait az újabb rész megjelenéséig, és nézd vissza a sorozat előző epizódjait. Keresd meg a You Tube-on a L’Oréal Professionnel Paris profilját, és iratkozz fel. Ezáltal időben megkapsz minden értesítést a Run Le Hair Show-val kapcsolatban, és biztosan nem maradsz le semmiről.