BLOW DRY FLUIDIFIER: tökéletes beszárítás

Azon gondolkodik, szalonlátogatása végén milyen frizurát kérjen fodrászától? Merítsen ihletet a 10 válogatott frizuraötlet közül. Fodrásza bármelyiket pillanatok alatt profi módon létrehozza az új BLOW DRY FLUIDIFIER segítségével, amely ráadásul megvédi haját a hő káros hatásaitól és tartósabbá teszi megálmodott frizuráját:

Csavart hullámok

Válassza ezt a divathét által inspirált lezser hajviseletet és kápráztasson el mindenkit haja tündöklő fényével és hanyag eleganciájú hullámaival. 

S formájú hullámok

S formát leíró, elegáns hullámok francia kivitelben. Engedje, hogy Párizs belopja magát a szívébe (vagy legalább is a hajába). 

A-vonalú bob

Mindig divatos, nőies és praktikus. Ez az A-vonalú bob, amely minden hajtípusnak csodálatos volument és tündöklő fényt ad.

Egyenes frizura féloldalas frufruval

Ez a trendi frufru és egyenes haj kombinációja szó szerint vonzza a tekinteteket. És ha szeretné frizuráját még sikkesebbé tenni, kérje meg fodrászát, hogy vigyen S formát leíró hullámokat a hajába a SteamPod gőz-hajformázó segítségével. Meglátja, Ön lesz környezete legnagyobb sztárja!

Tükörsima frizura

Az egyenes hajnak nem kell unalmasnak lennie! Ha akkor érzi magát a legmagabiztosabban, ha hajkoronája szép sima és lágyan leomló, akkor ez az időtálló, elegáns megoldás lesz az Ön ideális választása. 

Baby hullámok

Valami lágyabbra, kedvesebbre, gyengédebbre vágyik? Engedje fodrászának, hogy pár perc alatt gyönyörű baby hullámokat varázsoljon Önnek, ami sosem unalmas.

Frufrus bob

Kifejezetten egyéni megjelenésre és kalandos lelkekre tervezve. Kedvet kapott valami eredetihez? Ezzel az elegáns frizurával nem maradhat láthatatlan.

Lezser hullámok

A lezser trendi hullámok és a laza tengerparti hatás tökéletes kombinációját keresi? Válassza ezeket a lezser, mégis elegáns hullámokat, amelyekkel mindenhol hódítani fog, készüljön is bárhova. 

Réteges bob

Ha már egy kicsit beleunt a hagyományos bobba és szeretné kiemelni arca vonásait, akkor ez a réteges bob lesz az Ön legjobb választása. Ez az apró, egyszerű változtatás lenyűgöző sikket és hanyag eleganciát ad a frizurájának. 

Kifésült hullámok

Szeretné felidézni a tengerparton eltöltött napokat? Kérje meg fodrászát, hogy varázsoljon tengerparti hullámokat a hajába, amelyekkel az év bármely szakában felidézheti nyaralása felejthetetlen pillanatait. 

Melyik BLOW-LOOK nyerte el leginkább a tetszését? Vagy inkább a változatosságot kedveli és szereti, ha fodrásza mindig más stílusba szárítja a haját? Megtisztelne minket, ha a végső frizurájáról készített fényképet megosztaná velünk a közösségi oldalain. A fényképhez ne feledje csatolni a #szárításblowdryfluidivel hashtaget.