BOTANÉA

Fenntarthatóság, ökológia, visszatérés a természethez, slow fashion, jóga... Ezek azok a témák, amelyek az utóbbi időben mindenkit foglalkoztatnak. Mindenhol előtérbe került a természethez és az önmagunkhoz való visszatérés, a tapintatosság és a kíméletesség. A „zöld trend” lassan életünk valamennyi területére beszivárog és ez alól természetesen a hajápolás sem jelenthet kivételt. Mi ezen a „zöld úton” már tavaly elindultunk, amikor bemutattuk Önöknek márkánk új, természetes eredetű Source Essentille hajápoló termékcsaládját. És ez a „zöld hullám” most még tovább repít minket! A L’Oréal Professionnel bemutatja az első 100%-ban növényi eredetű hajfestékét, a Botanéat.

MIBEN MÁS A BOTANÉA

- Csupán 3 növényi összetevőt hasznosít

- Csomagolása és előállítása során minimális ökológiai lábnyom keletkezik

 

- Maximális védelmet nyújt a hajrostoknak

- Akár 80%-al több fényt ad a hajnak

 

- Természetes megjelenésű árnyalatokat biztosít

- Fodrásza pontosan az ön személyére szabja a hajszínt

 

- Más hajfestési rendszerekkel együtt is alkalmazható

- Textúrát és testet hajszálak érzetét biztosítja még a vékony szálú vagy az elvékonyodó hajnak is

Fedezze fel az új, 100%-ban növényi eredetű Botanéa hajfestékeket! A Botanéa hajfestékek kielégítik a vendégek és fodrászaik valamennyi kívánságát. Tökéletes megoldást nyújtanak azon nők számára, akik új hajfestési lehetőségek után kutatnak, akik természetes eredetű hajfestékekre, de egyben tökéletes árnyalatokra, fénytől ragyogó, egészséges hajra vágynak.

Az új hajfestékekben a természet nyújtotta legjobb megoldások és a L’Oréal Professionnel többéves tudományos kutatásainak eredményei fonódtak egybe. A Henna, az Indigó és a Cassia alkotja az első 100%-ban növényi eredetű L’Oréal Professionnel hajfestékek magját. Az Indigó levelei a hennával kombinálva elsősorban barna vagy sötét alapokhoz ideálisak. A Henna leveleiből meleg, réz tónusú festékanyagok szabadulnak fel, ezért ez a hajfesték főleg szőke, réz, esetleg barna árnyalatok létrehozásához ajánlott. A Cassia kivételes fényt ad a hajnak és korrigálja az árnyalat intenzitását. A Botanéa így természetes úton árnyalja és világosítja a hajat, a világos szőkétől kezdve egészen a sötét barnáig.

És hogyan ápoljuk természetes eredetű hajszínünket a szalonból való távozás után? A növényi eredetű Botanéa hajfestékekkel történő hajfestés után a Source Essentielle hajápoló termékek használata ajánlott. Megőrzik a haj ragyogó fényét, selymes tapintásúvá teszik és fokozzák a hajfestés gloss hatását.

Váljon velünk együtt #BOTANEALOVERS-é