COLORFUL FLASH

Egy egyedülálló eseményen készül megjelenni és szeretne kitűnni a tömegből? A L’Oréal Professionnel fodrászai eredeti, személyre szabott színhatást varázsolnak a hajába. Vagy már régóta szeretné megváltoztatni hajszínét, de fél a tartós változtatástól? Tegyen egy kötelezettségmentes próbát! A különleges hajszínek napjainkban kifejezetten divatosak!

A L’Oréal Professionnel új Colorful Flash szolgáltatásával a hajfestés új szintre lép. A hajat selymes tapintásúvá varázsoló, mindenfajta kötelezettségektől mentes hajfestékek egyetlen hajmosással eltávolíthatók a hajból. Látogasson el kedvenc Salon Expert szalonjába és engedje, hogy fodrásza személyre szabott, különleges és izgalmas haj-sminket készítsen Önnek. Kilenc varázslatos árnyalat közül válogathat, amelyeket ráadásul bátran keverhet, illetve kombinálhat is egymással a még eredetibb hatás eléréséért.

A Colorful Flash szolgáltatás professzionális, instant színváltoztatást eredményez, ráadásul gyors és kötelezettségmentes. Minden hajtípusra és hajszínre alkalmazható a haj előzetes felvilágosítása nélkül és használata rendkívül egyszerű. A haj-smink zselés technológiájú hajfestékei lágy textúrával rendelkeznek. A színpigmentek rátapadnak a hajra és egyenletesen sima hatást eredményeznek. Csakis Önön múlik, hogy matt, bársonyos vagy csillogó végeredményt szeretne-e. Az élénk színekkel történő változtatás mindössze tizenöt percet vesz igénybe. Játsszon a hajszínével, ahogy azt a sminkjével is teszi!