Metal Detox: fémlerakódásoktól mentes haj

Te is azok közé tartozol, akik mindig ki szerették volna próbálni a balayage-t vagy más szőkítési folyamatokat, de mindig attól tartottak, hogy a hajuk megsérül vagy elkezd töredezni? Mostantól nem kell tovább félned! Hosszú évek kutatásának köszönhetően rájöttünk, hogyan lehet megbízhatóan megvédeni a hajat, még ezek a bonyolult eljárások során is, hogy az elképzeléseid szerint, minden kockázat nélkül megkaphasd álmaid frizuráját.  

Lehet, hogy meg fog lepni, de a hajtöredezésért gyakran a hajrost belsejében lerakódott fémek a felelősek. Szerencsére fodrászainknak megbízható segítség áll a rendelkezésükre, ami segít a hajban megtalálható fémek elleni küzdelemben. A Serie Expert sorozat új Metal Detox terméke semlegesítheti a hajban lerakódott fémeket, és ezáltal segít elérni a kívánt eredményt - egészséges haj töredezés nélkül.  

Szinte mindannyiunk haja tartalmaz fémeket. Mennyisége a víz minőségétől, a lakóhelyünktől és különösen a haj porozitásától függ. Hajszálaink pont úgy viselkednek, mint egy szivacs, minél porózusabbak, annál jobban felszívják a nem kívánt fémeket. És honnan származnak ezek a fémek? Ezekért, a vízvezetékekben található víz okozta erózió a felelős. Minden további mosás során ezek a fémrészecskék felhalmozódnak a hajszálak belsejében. De nem kell pánikba esnünk, a magasabb fémszint sem jelent egészségügyi kockázatot! Ugyanakkor ez áll a haj töredezése és károsodása mögött, mivel ezek a fémek (különösen a réz) festés, balayage vagy világosítás során reagálnak az oxidálószerekkel.

Egy kis csoda, Glicoamine néven

A L´Oréal Professionnel laboratóriumaiban rájöttek, melyik molekula képes célzottan hatni a fémekre és eliminálni azokat. Ez az anyag a Glicoamine. Ez a molekula elég kicsi ahhoz, hogy behatoljon a hajrostokba és semlegesítse a fémeket. Ez egy igazi áttörés a professzionális festés, balayage és szőkítési szolgáltatások terén, garantált eredménnyel. Ennek köszönhetően a hajad fényesebb lesz, a színe ragyogóbb, és minden, a fodrászodnál tett látogatás után elégedetten távozol majd!

Otthoni ápolás az élénk színekért

A fodrászod háromfokozatú professzionális protokollt nyújt Neked a szalonban, amelyet a későbbi otthoni ápolás követhet. Folytasd a tisztítást a Metal Detoxal, hogy megvédd a hajad és megőrizd ragyogó színét, azok a termékek használatával, amelyek azonosak a szalonokban is használt termékekkel. Őrizd meg hajad fényességét a Metal Detox segítségével!

  • Akár 93%-os színvédelem az UV sugárzás ellen, még a legkényesebb színek és árnyalatok esetén is *. 

  • Megtartja a ragyogó hajszínt

  • 87%-kal csökkenti a hajtöredezés kockázatát **

* Műszeres teszt a Metal Detox sampon + maszk után a következő mosásig

**klasszikus samponnal szemben. Műszeres teszt: előkészítő ápolás Metal Detox + technikai szolgáltatás + sampon + maszk.