Metal Detox Olaj: Nincs több hajtöredezés!

Gyönyörű, fényes, erős hajra vágyik, amely könnyen megbirkózik az olyan nagy terhelést jelentő szalonszolgáltatásokkal, mint a balayage, vagy más típusú hajfestés és hajvilágosítás? Mindezt megkaphatja egy új, forró terméknek köszönhetően – a Metal Detox olajkoncentrátum a hajban lévő fémek semlegesítésével nem csak megbízható színeredményt nyújt, hanem csökkenti a hajtöredezést is.

Tudománnyal a szépségért

Megtörtént már, hogy nem olyan lett a hajszíne, amire Ön és a fodrásza számított? A legvalószínűbb ok a hajban található fémek. Ezek a bizonytalan színeredmények mellett gyakran hajtöredezést is okoznak. Ezekre a következtetésekre a L'Oréal Professionnel laboratóriumaiban végzett sokéves tudományos kutatás alapján jutottunk, amelyek egyben lehetővé tették számunkra, hogy reagáljunk ezekre az eredményekre. Felfedeztük a molekulát, amely képes célba venni és hatékonyan eltávolítani a hajban lévő fémeket. Ez a glükózamin, a Metal Detox termékcsalád csodálatos összetevője, amely semlegesíti a hajban lévő fémeket és megbízható színeredményt és fényesebb, erősebb hajat biztosít. 

Forradalmian új hajápoló termékcsaládunk sikere a bővítésére inspirált bennünket. Örömmel mutatjuk hát be új termékünket, az olajkoncentrátumot.

A Metal Detox ereje olajkoncentrátumként

A Metal Detox olajkoncentrátum több, mint 200 tesztben vett részt fodrászszalonok valós körülményei között, és bizonyítottan segíti a hajszálak gyors regenerálódását bármilyen festés, balayage vagy világosítás után. 97%-kal kevesebb hajtöredezést*, 2x fényesebb hajat*, megbízható színeredményeket* ígér. 

Az új Metal Detox olaj tökéletes megoldást nyújt bármilyen hajtípus töredezésének megállítására. ** Egyszeri használattal is táplálja és regenerálja a hajat, amely fényesebb, a színeredmények pedig megbízhatóak. Nedves és száraz hajra is használható. Önmagában is hatásos, de markánsabb eredményt nyújt, ha kombináljuk a szalonszolgáltatást az azt követő otthoni ápolással, sampon és maszk formájában. 

Miért válasszuk a Metal Detox olajkoncentrátumot: 

- 2x jobban táplálja a hajat*,

- hővédelem 230 °C-ig*,

- erősebb haj, 

- 4x kevesebb kreppesedés*,

- könnyű állag, amely nem lapítja le a hajat,

- addiktív Metal Detox illat.

A teljes Metal Detox termékcsaládot megvásárolhatja az online Notino üzletben. Próbálja ki a professzionális Metal Detox szolgáltatást az Expert Szalonok fodrászainál!

*A Metal Detox olajkoncentrátum műszeres vizsgálata alapján

**Napi használat esetén