Mi az a balayage, és miért imádják a nők

A gyönyörű frizurák világában a balayage nem számít újdonságnak. Azonban most válik csak igazán népszerűvé. A balayage-ot magasztaló szavakkal már nemcsak a magazinokban szereplő hírességeknél, hanem a közösségi hálók influencereinél és a fodrászszalonok látogatóinál is találkozhatunk. A francia hajfestési technika ugyanis mindenkit elbűvöl.

A balayage-nál a kulcsszó a természetesség. Pontosan ezért ilyen közkedvelt. A balayage rendkívül látványos, egy tapasztalt fodrász kezei között pedig bármilyen típusú haj és bőr esetén alkalmazható. A mesterfodrász az egyedi technika segítségével olyan árnyalatokat hozhat létre, mintha csak a nap játéka elevenedne meg a hajon.  

Természetes hatás két lépésben 

Hogyan is jön létre a balayage? Először a hajdiagnosztika kap szerepet, amely alapján a fodrász felméri a haj állapotát és meghatározza a megfelelő hajszőkítési eljárást. Egyúttal javasolhatja a Metal Detox kezelést, amely segít a hajszálaknak megszabadulni a felgyülemlett fémektől. Ezzel megóvja a hajszálakat a felesleges töredezéstől és megbízható színeredményt biztosít. 

Ezután a haj típusától és a várt hatástól függően ecsettel vagy kézzel hordja fel a Blond Studio termékcsalád világosító keverékét. Majd alkalmazza a semlegesítő és tápláló Dia light-ot. A balayage-nak különböző technikái vannak, amelyet a fodrász a kért hatás, a haj típusa és hossza, illetve egyéb kritériumok alapján választ ki. Nem közvetlenül a hajtő részeire viszi fel az anyagot. Ennek köszönhetően hosszan tartó és természetesebb hatást érhet el. A melírrel ellentétben a felvitt termék jobban felszívódik, és tökéletes összhatást eredményez. Az ombre-vel szemben a hajat különböző hosszúságban emeli ki, így gyakran követi az arcvonalat.  

Pontosan személyre szabva 

De nem egyszerű dolog a természetes hatás elérése. A tapasztalt fodrász számos kritériumot vesz figyelembe, majd ezután festi a tincseket.  Így minden vendégénél személyre szabott balayage-t hozhat létre. Úgy gondoskodik a hajáról, hogy a fodrászszalont vendégeként fényes és egészséges hajtincsekkel hagyja el. 

A L'Oréal Professionnel a balayage-t még magasabb szintre emelte. A laboratóriumi vizsgálatoknak és a tapasztalt kutatóknak köszönhetően születhettek meg a francia balayage termékek. Mert az Ön haja a legjobbat érdemli. Merüljön el a francia balayage világában és fedezze fel a hajfestés új dimenzióit.  

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső legjobb szalonokat.