SOURCE ESSENTIELLE

A L'Oréal Professionnel új professzionális hajápoló termékcsaládja nem köt kompromisszumot! Egyszerre biztosítja a természetességet és a márkától megszokott professzionális hatást. Az akár 100%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó Source Essentielle gyönyörűen fényessé és páratlanul puha tapintásúvá varázsolja a hajat.

Természetes eredetű, professzionális, környezetbarát hajápoló termékcsalád 

 

A Source Essentielle egy új hajápoló termékcsalád, amely előállítása első lépéseitől kezdve környezetkímélő és következetesen igazodik a fenntarthatóság alapelveihez. Visszatért a természetességhez, ezért esszenciális és rendkívül hatékony összetevői minimális mennyiségben vannak jelen a termékekben. Természetes eredetű alkotóelemei ökológiai gazdálkodásból származnak, a virágokat is beleértve és a samponok flakonjait úgy tervezték, hogy azok előállítása minimális hatással legyen a környezetünkre.

- Természetes és vegán összetételű professzionális hajápoló család

- Fenntartható gyártás, magatartás és életstílus

- Sampon-bárral felszerelt környezettudatos szalon

- Zöld szalon digitális panelekkel és tartalommal az ökológiai lábnyom minimalizálásáért

- 90%-ban biológiailag lebomló csomagolóanyagból készült samponos flakonok

A fenntarthatóság és a környezettudatosság jelenti a jövőt

A természetes eredetű hajápoló termékcsalád minden szinten odafigyel a fenntarthatóságra! A Source Essentielle samponoknak jellegzetes szögletes formájuk van, így a flakonokba minimális ökológiai lábnyom mellett maximális mennyiségű termék tölthető és ezzel egy időben optimalizálható a szállítás közbeni helykihasználás. A termékek egyszerűbben, egyszerre nagyobb mennyiségben szállíthatók, így ritkítható a szállítás, ezáltal csökken a szénlábnyom. A samponok csomagolóanyaga ráadásul 90%-ban biológiailag lebomló. Minden sampon akár háromszor is újratölthető a szalon sampon-bárjában. Ez a folyamat minimalizálja a műanyag-felhasználást és óvja a környezetet.