Steampod 3.0:Fedezze fel a gőz gyengéd erejét

Hullámos, vagy pont ellenkezőleg, tökéletesen egyenes haj egy pillanat alatt, méghozzá kíméletes formázással? Igen! Mindez lehetséges! A L’Oréal Professionnel és a Rowenta közös fejlesztésű, megújult SteamPod 3.0 gőz-hajformázója segítségével. Ismerkedjen meg vele!

A SteamPod 3.0 gőzölős hajvasalóval nem kell többé kompromisszumot kötnie a tökéletes hajformázás és a hajrostok minőségének megőrzése között. A SteamPod 3.0 a hő és a gőz erejét kombinálva gyengéd, ám egyben hibátlan formázást biztosít még a legnehezebben kezelhető hajnak is. 

Egyedülálló technológiájának és a gőz ereje által aktivált speciális ápoló termékeknek köszönhetően a SteamPod tökéletes egyensúlyt teremt a teljesítmény és a kompromisszumot nem tűrő hajápolás között. Ezért nem csoda, hogy ez a gőz-hajformázó rövid idő alatt a vendégek és a fodrászok kedvenc styling eszközévé vált.

Miben jobb a SteamPod 3.0?

  • Víztartálya beépített.
  • Súlya 37%-kal könnyebb, ezért utazások alkalmával is egyszerűbben szállítható.
  • Ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes fogást és könnyű használatot biztosít.
  • Szebb dizájnnal büszkélkedik és luxus kivitelű fekete színben is elérhető.

A SteamPod gőz-hajformázó minden esetben tökéletes végeredményt biztosít, vágyjon is akár hibátlanul egyenes hajra, volumendús hullámokra vagy lezser messy-lookra. A SteamPod segítségével bármelyik frizurát gyorsan, kíméletes formázással elérheti, már alacsony hőmérséklet mellett is.

A SteamPod 3.0 valóra váltja a legkülönbözőbb frizurákról szőtt álmait. Szeretné kipróbálni? Érdeklődjön fodrászánál a Salon Expert szalonokban!