Steampod 3.0:Fedezze fel a gőz gyengéd erejét

Hullámos vagy egyenes haj pillanatok alatt és kíméletesen? A L'Oréal Professionnel által a Rowentával együttműködésben kifejlesztett innovatív SteamPod 3.0 professzionális gőzölős hajvasaló lehetőséget nyújt arra, hogy otthona kényelméből élvezhesse a professzionális hajápolást. 

91%-kal kevesebb sérülés*

Professzionális gőzölős hajvasaló. 

SteamPod 3.0 technológiának köszönhető tartós frizura.

*Eszköz alapú teszt 15 alkalmazás után, összehasonlítva a gőz és fésű nélküli SteamPod 3.0-val.

A SteamPod 3.0 professzionális gőzölős hajvasaló véget vet a hőkezelés és a hajkondicionálás közötti kompromisszumoknak. Egyesíti a hő és a gőz hatását, és még a legzabolátlanabb frizurával is megbirkózik. A haj fényes lesz, a gőzölő technológia pedig garantálja minden egyes hajszál hidratálását. Bár professzionális termékről van szó, a SteamPod 3.0 segítségével bárki képes mind egyenes, mind hullámos frizurát készíteni. 

Egyedülálló technológiájának és a gőzzel aktiválható styling termékeknek köszönhetően a SteamPod gőzölős hajvasalók harmadik generációja kompromisszumok nélkül teremt tökéletes egyensúlyt a teljesítmény és a hajápolás között. A frizurát gőz rögzíti, a hajszálak ellenállnak a töredezésnek, ezzel garantálva a hosszantartó hatást. Éppen ezért mindazok kedvenc eszköze, akik gyakran hőkezelik a hajukat, és törődnek frizurájuk állapotával.

Miben jobb a SteamPod 3.0?

  • A víztartály a fogantyúba van beépítve.
  • 37%-kal könnyebb és 14%-kal vékonyabb, így utazáshoz is ideális.
  • Ergonomikus formájának köszönhetően könnyen kezelhető.
  • Továbbfejlesztett kialakítással rendelkezik, és luxus fekete színben is kapható.

A SteamPod 3.0 gőzölős hajvasaló minden alkalommal tökéletes eredményt garantál, legyen a cél egyenes haj, dús hullámok vagy hanyag messy-look megjelenés. Minden még alacsony hőmérsékleten is gyorsan és kíméletesen történik.

A SteamPod 3.0 minden styling vágya megoldása. 

Ki szeretné próbálni?

Kérdezze fodrászát az Expert Szalonban!