French Balayage: a legforróbb hajtrend

A French Balayage egy olyan jelenség, amely már viszonylag régóta lázban tartja a világot, és amelynek népszerűsége az idő múlásával egyre erősödik. Legfontosabb ismertetőjegyei a természetesség, a semlegesítés és a ragyogó fény, amelyeknek köszönhetően ez a fodrászok és vendégeik által egyaránt imádott világosítási technika mára meghódította az egész világot. Ugye Te is hallottál már róla?

A French Balayage egy kétlépéses, személyre szabott professzionális balayage technika a L’Oréal Professionneltől, amely minden nőnek - legyen akár szőke, akár barna- kifogástalanul áll. A lágy átmenetekkel egybesimuló tökéletes világosítás és a meleg árnyalatokat semlegesítő, valamint a hajnak tündöklő fényt biztosító, tápláló gloss fantasztikus ötvözetéről van szó. A French Balayage végeredmények kizárólag a szalonban alkalmazott technikák segítségével érhetők el, otthon nem hozhatók létre. 

A French Balayage egy rendkívül változatos eredményeket biztosító világosítási technika. A lágy, ragyogó balayage-tól, a lenyűgözően elegáns, nem kívánt csíkozódástól mentes, kifinomult szexi színeredményeken át, a meleg tónusok nélküli látványos, extrém szőkítésig bármire képes. Egy valami azonban valamennyi look esetében közös: a Francia Balayage mindig, minden körülmények között természetes és tündöklő fényben ragyog. 

Ha szeretnéd megváltoztatni hajszíned, de úgy, hogy az természetes hatást keltsen, a French Balayage ideális választás lehet a számodra, legyen a hajad akár szőke, akár barna. A Francia Balayage technikával elérhető színeredményeket kizárólag a L´Oréal Professionnel szalonok fodrászai tudják megalkotni a számodra. Keresd meg a hozzád legközelebb eső szalont a Szalonkeresőben, és legyél Te is trendi!  

#LOREALPRO