iNOA: ikonikus ammóniamentes hajfesték

Miért annyira közkedvelt ez a hajfesték már közel 13 éve a fodrászok és vendégeik körében szerte a világon? A válasz egyszerű. Az iNOA a kellemes illat, a kíméletes hajfestés, a 100%-os őszhajfedés és a ragyogó fény jelképe. Olyan professzionális színeredményeket biztosít, amelyek otthoni környezetben nem kivitelezhetők, csak és kizárólag a fodrászszalonokban érhetők el. Egyszerre biztosít kivételes kényelmet a fejbőrnek, és járul hozzá a haj üdébb megjelenéséhez. Mindez a speciális ammóniamentes összetételének köszönhetően érhető el, melynek segítségével az ammóniát az olaj gyengéd erejével váltja fel.

Szeretnél kísérletezni a színekkel, de ugyanakkor hajad egészsége is fontos a számodra, és természetes színeredményre vágysz? Akkor neked az iNOA termékcsalád népszerű mokka árnyalatai jelentik az ideális választást. Az iNOA árnyalatok a hűvös és a meleg kifinomult egyensúlyát képviselik, aminek köszönhetően lágy, mégis élénk tónust biztosítanak. Olyan trendi színek, amelyek divatos, természetes hatású barna hajszíneket eredményeznek. Keresd őket kedvenc fodrászszalonodban. 

iNOA: ikonikus ammóniamentes hajfesték

Add át magad az érzéki luxus élményének, a 100%-os őszhajfedésnek, a végtelenül természetes színeknek és a gyönyörű fénynek, az olaj erejével átitatott, professzionális iNOA hajfestékeknek köszönhetően. A szolgáltatás kizárólag a L’ Oréal Professionnel szalonokban érhető el.