Majirel GLOW: káprázatosan ragyogó hajszín

Követi a legújabb szépségtrendeket? Akkor már bizonyára hallott a glow trendről, melynek szimbóluma a természetes fényben ragyogó bőr. Ez a közkedvelt divatirányzat már szilárdan megvetette a lábát a smink és a bőrápolás világában és most egyre inkább magához ragadja a szót a hajfestésben is. Biztosítson áttetsző ragyogást hajszínének a L’Oréal Professionnel új Majirel Glow árnyalatainak segítségével.

Ön is olyan gyönyörűen áttetsző, ragyogó és tiszta hajszínre vágyik, amely nem matt, és amely káprázatos, egyben egészséges megjelenésű fényt kölcsönöz a hajának. Fedezze fel a Majirel GLOW áttetsző ragyogást biztosító hajfestékeit, amelyek hosszan tartó kifinomult színeredményeket és extrém fényt adnak a hajnak.

A Majirel GLOW hajfestékek professzionális fodrászokkal együttműködve napjaink glow trendjével és a nők igényeivel összhangban kerültek kifejlesztésre a hűvös színeredmények, a természetes megjelenés és az áttetszően ragyogó hajszín eléréséért. A GLOW árnyalatcsalád egyedülállósága a fényfokozás és a semlegesítő-képesség együtthatásában rejlik. A Majirel GLOW a hűvös árnyalatok új generációja, amely kiemeli a nő természetes szépségét, festett hajának fényét és ragyogását.

Szeretné Ön is kipróbálni az új Majirel GLOW árnyalatokat? Merítsen ihletet üde lookjainkból.

VÁLASSZON A 17 HŰVÖS ÁRNYALAT KÖZÜL

A Majirel GLOW árnyalatok natúr és festett hajon egyaránt alkalmazhatók. Fodrásza segítségével bézs, hamvas, irizáló és matt tónusokban tündöklő 17 hűvös, áttetsző tükröződő fényeket biztosító árnyalat közül válogathat. A végső színeredmény függ a haj eredeti színétől és a Majirel GLOW árnyalat intenzitásától, így a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen.

Engedje, hogy haja káprázatos fényben tündököljön! Kényeztesse magát és haját a Majirel GLOW szolgáltatással a Salon Expert szalonokban!